Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για Παιδιά στο θέατρο «όροφως»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το θέατρο «όροφως» θα πραγματοποιήσει, για την περίοδο του καλοκαιριού, μια θεατρική περιπέτεια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 6 έως 12 ετών.

Σκοπός, μέσω τους υλοποίησης του καλλιτεχνικού εργαστηρίου είναι τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να διανύσουν μια περίοδο διακοπών στην πόλη, που θα τους γεμίσει με χαρά, εμπειρίες, γνώσεις, ζωντάνια και πολύ κέφι…!

Παράλληλα δίνεται μια διέξοδος στους γονείς ώστε να ανταποκριθούν καλύτερα στις εργασιακές και προσωπικές τους υποχρεώσεις, ενώ τα παιδιά θα αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, μαθήματα πιάνου,χορό, κινηματογραφικές προβολές, αφιερώματα παιδικού κινηματογράφου, δημιουργική απασχόληση, παιδική θεατρική σκηνή,αλλά και ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών με κατασκευές, ζωγραφική και χειροτεχνίες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου 2024 και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου 2024. Τα παιδιά θα απασχολούνται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:30 έως τις 13:30.

Υπεύθυνη Προγράμματος: Ελένη Καραμούζη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια θεάτρου «όροφως»

Πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής και το κόστος συμμετοχής στα τηλέφωνα 2611 810 983 και 6939 835 990.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.