Αναγνωστοπούλου για Μενδώνη: “Ξεδιπλώνεται για ακόμα μία φορά, σε όλο της το μεγαλείο η αλαζονεία της Υπουργού”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βουλευτής Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Σία Αναγνωστοπούλου σε δήλωση της αναφέρει:

Στην απάντηση της κ. Μενδώνη, στο θέμα της ΕφΣυν με τίτλο «Έργα με απορροφητικότητα από 0 έως… 1,6 τοις εκατό!» της Βασιλικής Τζεβελέκου και Ναταλί Χατζηαντωνίου, ξεδιπλώνεται για ακόμα μία φορά, σε όλο της το μεγαλείο η αλαζονεία της Υπουργού,αλλά και η δυσανεξία της στην διαφορετική άποψη, ακόμα και όταν αυτή στοιχειοθετείται από αδιάσειστα δημοσιογραφικά στοιχεία και έρευνα.

Δεν θα σταθούμε στον απαράδεκτο και προσβλητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις συντάκτριες του άρθρου , κατηγορώντας αυτές για «λαθεμένη πληροφόρηση» ,«άγνοια» και «fake συμπέρασματα», είμαστε συνηθισμένοι, η απαξίωση της διαφορετικής γνώμης αποτελεί άλλωστε πάγια τακτική της, την οποία γνωρίζουμε καλά και εμείς στον κοινοβουλευτικό έλεγχο που της ασκούμε.

Ζητάμε όμως αντί για γενικότητες να μας απαντήσει επί της ουσίας και με στοιχεία π.χ. θα τελειώσει το Μουσείο Εναλίων Αρχαιοτήτων το 2025; Τι μέλλον θα έχει το αδικαιολόγητα κλειστό Ακροπόλ; Τι γίνεται με το τέλος επιτηδεύματος των καλλιτεχνών; Ισχύει ο πίνακας με τα 71 έργα του ΤΑΑ που είχαν μέχρι τον Μάρτιο του 2024 μηδενική απορρόφηση κονδυλίων κ.λπ, κ.λπ. Πράγματα που δεν διευκρινίζονται δυστυχώς στην «οργισμένη» απάντηση της.

Γιατί είναι το λιγότερο αστείο, μετά από τόσα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ να διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά το αδιανόητο: η συγκεκριμένη Υπουργός αντί να δώσει πειστικές εξηγήσεις για εκκρεμότητες , αστοχίες ή ατέλειες επί υπουργίας της, να καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και να την εγκαλεί για «αγρανάπαυση» στην απορρόφηση των κονδυλίων, όταν κατά το διάστημα 2015-2019, διορθώθηκαν και ολοκληρώθηκαν τα έργα του προηγούμενου ΕΣΠΑ 2007-2013 και μπήκαν οι βάσεις για να ξεκινήσουν τα νέα έργα ΕΣΠΑ 2014-2020, παρά τα εμπόδια που συνεχώς προσπαθούσε να βάλει στην ένταξή τους η τότε αξιωματική αντιπολίτευση. Το λες και εμμονή…

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.