Κυρ. Βελόπουλος: Κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελλήνων – Εκλογές τώρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Οι ισχυρισμοί του πρωθυπουργού στην καθιερωμένη “ανάρτηση εξαπάτησης” θα προκαλούσαν γέλιο, εάν η κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία δεν ήταν τραγική. Ο Κ. Μητσοτάκης βρίσκεται πραγματικά σε πλήρη σύγχυση και αδυναμία να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πράγμα απολύτως λογικό, αφού η οδυνηρή για τους πολίτες πραγματικότητα, δεν αγγίζει τον πρωθυπουργό, καθώς ο ίδιος την αγνοεί, αφού δεν αναγκάστηκε ποτέ “να ζήσει με 700 ευρώ το μήνα”», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Παράλληλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε: «Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, οι πολίτες υποφέρουν από τις αυξήσεις της Ν.Δ. στο ρεύμα, τον καφέ, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τον συνεχιζόμενο “πληθωρισμό απληστίας” στα βασικά ήδη διαβίωσης, που “συμπτωματικά” έρχονται αμέσως μετά τις ευρωεκλογές».

Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο «κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εντείνει την μαρτυρική καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε θέλει, ούτε μπορεί να λύσει τα προβλήματα των πολιτών. Εκλογές τώρα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.