Μάνος Ιωάννου για την κατάθλιψη: Νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», δήλωσε αρχικά για τις σχέσεις του: «Οι σχέσεις μου ήταν πάντα με μεγαλύτερες γυναίκες. Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που λένε για σχέσεις μου. Όταν είσαι με γυναίκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, είναι λογικό να σε πάρουν τα “σκάγια”».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε.

«Τις φάσεις κατάθλιψης όλοι τις περνάμε. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ από αυτό, γι’ αυτό επιλέγω να βρίσκομαι με φίλους. Νιώθεις εγκατάλειψη, νιώθεις πολλά που μπορούν να σε φοβίσουν, όταν έχεις κατάθλιψη», εξηγεί.

Όσο για τη σύντροφό του, δήλωσε: «Είναι μια πολύ καλή μάνα, έχει μια πολύ καλή οικογένεια. Θαυμάζω πολύ τα παιδιά της συντρόφου μου, αλλά δεν έχω σκεφτεί να κάνω δικά μου παιδιά».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με την θρησκεία. «Όταν πηγαίνω στην εκκλησία, αδειάζω και μου αρέσει όταν βλέπω ανθρώπους μεγάλης ηλικίας. Έχω πάει στο συσσίτιο της εκκλησίας, ένιωσα ευτυχισμένος», είπε κλείνοντας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.