«Ίσως είναι για καλό που δεν έκανα παιδί, με αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή», λέει η Μακρυπούλια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στα χρόνια που κάνει ψυχοθεραπεία, την επιλογή της να μην δημιουργήσει δική της οικογένεια, αλλά και το φλερτ.

Για το ότι δεν έχει αποκτήσει παιδί, η ηθοποιός και παρουσιάστρια εξήγησε στο κανάλι της Μαρίας Σολωμού στο YouTube, ότι: «Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σε φάση για οικογένεια. Μέχρι και πριν από πέντε χρόνια περίμενα πότε θα χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και δεν χτυπούσε. Έχω πει μέσα μου ότι ίσως είναι και για καλό γιατί εγώ με όλα αυτά που γίνονται θα ήμουν σαν την τρελή, δεν θα κοιμόμουν. Για τη δίκη μου ψυχοσύνθεση με διευκολύνει ότι δεν ζω το άγχος του να είσαι γονιός και έχω μείνει απλά στα άγχη τα δικά μου. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είμαι οκ με το να μην γίνω μητέρα, έχω βάλει τα όρια μου σε όλο αυτό».

Στην πορεία έκανε μια αναφορά στην ψυχοθεραπεία και τις ενεργειακές θεραπείες που κατά καιρούς κάνει, αλλά και τα σχόλια που δέχεται για αυτό.

«Έχω κάνει πολλά πράγματα σε σχέση με την ψυχοθεραπεία. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, έχω κάνει αλλά ενεργειακά, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και άλλα πολλά. Έχω πολλά εργαλεία στην τσέπη μου, το αν θα τα χρησιμοποιήσω όμως, είναι άλλο θέμα. Γενικά δεν μιλάω πολύ για όλα αυτά, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πιστεύουν καθόλου και έρχονται μετά και μου λένε “μωρέ είσαι χαζή; Είναι δυνατόν;”. Σε αυτόν τον άνθρωπο που είναι τόσο αρνητικός δε με ενδιαφέρει να του αλλάξω γνώμη και ούτε πρόκειται. Κρατάει αυτός την άποψη του κρατάω και εγώ τη δική μου και ότι κάνει καλό στην ψυχούλα του καθενός», είπε.

Για τα αρνητικά σχόλια και το φλερτ μέσα από τα social media, σχολίασε:

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στα social media, η Ζέτα Μακρυπούλια ανέφερε: «Εγώ τα hate comments δεν τα ζω τώρα που είναι επίκαιρα, τα ζω πάρα πολλά χρόνια αλλά σε άλλη μορφή. Έχω περάσει από όλο αυτό, αλλά πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάζουν τόσο. Έχω πρόβλημα με την αδικία, αλλά δεν μπορείς να απαντάς σε όλα αυτά. Εγώ κάνω μπλοκ και τελειώνει εκεί το πράγμα. Δεν επιτρέπω να βγαίνει οποίος θέλει και να λέει ότι θέλει».

Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: «Τα social έχουν αλλάξει παρά πολύ τη ζωή μας. Εγώ δεν επικοινωνώ με ανθρώπους μέσα από τα social. Δεν μου έχει συμβεί να φλερτάρω από τα μηνύματα. Δεν μπορώ να αποκτήσω επαφή με αυτόν τον τρόπο και να εξελιχθεί σε φλερτ. Εννοείται ότι απαντάω σε κάποια μηνύματα αλλά όχι σε επίπεδο φλερτ»

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.