Κώστας Σβόλης: Ζητήσαμε απαντήσεις, η… μπάλα πάλι στην κερκίδα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” αναφέρονται τα εξής:

Ζητήσαμε από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων απαντήσεις για τέσσερα σημαντικά θέματα:

1) Αν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια, σύμφωνα και με την 687/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την απομάκρυνση του επικίνδυνου, για τη δημόσια υγεία, υλικού αμιάντου από τις στέγες των κατοικιών στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου.

Η απάντηση ήταν ότι υπεύθυνες είναι οι, κατά τη Λαϊκή Συσπείρωση, αστικές κυβερνήσεις, νυν και πρώην.

2) Τι θα πράξει σχετικά με την κατασκευή του αντλιοστασίου λυμάτων της ΔΕΥΑΠ, στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς.

Η απάντηση ήταν ότι θα κατασκευαστεί αντλιοστάσιο με ύψος 3 μέτρα και όχι 1-1,5 μέτρα, όπως αναφέρεται στα πρακτικά της 281/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

3) Αν θα προχωρήσει σε κυκλοφοριακά μέτρα θερινής περιόδου στην παραλιακή ζώνη Μονοδενδρίου-Βραχναιΐκων.

Η απάντηση ήταν: α) ότι σύντομα θα υπάρξουν χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και β) η παραλιακή οδός είναι παράνομη και δεν νομιμοποιείται η Δημοτική Αρχή να παρέμβει.

Ο σχολιασμός της απάντησης αφήνεται στους πολίτες.

4) Τι έχει πράξει σε σχέση με τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Βούντενης.

Η απάντηση ήταν ότι έγινε εγκατάσταση λαμπτήρων LED και για όλα τα υπόλοιπα θέματα που θέσαμε ευθύνη φέρουν οι κυβερνήσεις.

Συμπέρασμα: Η κρατική υπηρεσία που λέγεται Δήμος Πατρέων (έτσι αποκαλεί τον Δήμο μας ο Δήμαρχος Πατρέων) δεν φέρει καμία ευθύνη για ο,τιδήποτε μεμπτό στην πόλη μας. Αντιλαμβανόμαστε και καταγγέλουμε την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του Δήμου μας, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί άλλοι Δήμοι, με την ίδια υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση, έχουν διαφορετική άποψη περί ευθυνών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.