Νέγκα: Τι απαντά για το περιστατικό με τη Σάττι στα MAD VMA – “Θα ήταν υποκρισία”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη θέση της, μετά από τον “σάλο” που προκλήθηκε από την βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα MAD VMA 2024, θέλησε να εκφράσει η Αθηναΐς Νέγκα.

Η Μαρίνα Σάττι βραβεύτηκε στη χθεσινή μουσική γιορτή ως η “Καλύτερη Ποπ Καλλιτέχνις” και η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια ήταν εκείνη που κλήθηκε να κάνει την απονομή του βραβείου.

Η Νέγκα, λίγο πριν πει το όνομα της Μαρίνας Σάττι, σχολίασε το διάσημο “χασμουρητό” της κατά τη διάρκεια της πολυσυζητημένης συνέντευξης τύπου στη Eurovision 2024 και φρόντισε να ενημερώσει το κοινό πως διαφωνεί μαζί της.

“Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα” είπε χαρακτηριστικά η Αθηναΐδα Νέγκα.

Η ατάκα της προκάλεσε κύμα αντιδράσεων, με μεγάλο μέρος των θαυμαστών της Μαρίνας Σάττι, αλλά και γενικότερα χρηστών των social media, να υποστηρίζει πως ήταν άστοχη η τοποθέτησή της την δεδομένη στιγμή, αφού επρόκειτο για μια στιγμή βράβευσης.

Η απάντηση της Αθηναΐδας Νέγκα για τη Σάττι

Λίγες ώρες αργότερα, η Αθηναΐς Νέγκα προχώρησε σε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση της και αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Αν έχω εκφράσει πως διαφωνώ πολύ με κάποιον δεν μπορώ να ενθουσιαστώ μαζί του λίγες μέρες αργότερα, θα ήταν υποκρισία. Δεν είμαστε νήπια όλα να τα γυρίζουμε. Εκτιμώ ειλικρινώς το ταλέντο. Στην εποχή που δεσπόζει το “είμαι ο εαυτός μου”, υπάρχει και η δύσκολη ακεραιότητα, διαλέγεις”.

Διάφοροι χρήστες του Twitter της απάντησαν πως εκεί βρισκόταν για να κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά, που δεν ήταν άλλη από την απονομή του βραβείου, με την ίδια να σχολιάζει:

“Είμαι ίσως ακατάλληλη για απονομές! Δεν πληρώθηκα, οπότε δεν πέταξαν τα λεφτά τους. τιμή μου να τιμήσω καλλιτέχνες την Σάττι την εκτιμώ και διαφωνώ. Και στα παιδιά μου να έλεγε κάποιος “διαφωνώ μαζί σου” αν βραβεύονταν θα το έβρισκα πολύ θεμιτό. Ειλικρινώς”.

Και σε άλλο σημείο: “Υπήρχαν κι άλλοι υποψήφιοι και έμαθα την νικήτρια την ίδια μέρα. Εγώ ήρθα σε σχετικά δύσκολη θέση γιατί είχα εκφράσει πως διαφωνώ μαζί της, εκτιμώ το ταλέντο της… Απλώς διαφωνώ, δεν την μισώ ούτε αφαίρεσα κάτι από την επιτυχία της”.

Στη συνέχεια, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Πρωινό ΣουΣου”, η Νέγκα ανέφερε:

“Ήξερα ότι δεν είναι η μόνη υποψήφια, ήταν αρκετοί. Δεν γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη σκηνή της μουσικής, για να μπορώ να εκτιμήσω ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Την ίδια μέρα έμαθα ότι θα είναι η Μαρίνα Σάττι, την οποία, όπως είπα, εκτιμώ ως τραγουδίστρια. Πραγματικά την θεωρώ καλή τραγουδίστρια.

Αλλά, ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της. Οπότε εγώ επειδή από τη φύση μου είμαι τέτοιος άνθρωπος, σκέφτηκα ότι “εντάξει, θα της δώσω το βραβείο, αλλά πρέπει να πω ότι διαφωνώ μαζί της”. Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έγινε και κανένας χαμός. Υπάρχουν σχόλια στο Twitter, αλλά δεν έγινε σεισμός παγκοσμίως. Υπάρχουν πολλά σοβαρότερα θέματα και πολύ πιο ανατριχιαστικά.

Και το παιδί μου να βράβευε κάποιος, αν του έλεγε “είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, αλλά διαφωνώ, δεν θα το θεωρούσα κάτι τόσο τρομακτικό. Αυτή είναι η δική μου στάση και η δική μου διάθεση, και δεν αισθάνομαι ότι αμαυρώνω την χαρά ενός ανθρώπου. Πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες παγκοσμίως είναι αμφιλεγόμενοι και δεν χάνουν την λάμψη τους”.

Κατάλαβα ότι είμαι ακατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά, για την απονομή. Ίσως το ότι εγώ έχω άποψη και είμαι λίγο πιο βαριά ή πιο μεγάλη σε ηλικία, μπορεί να μην ταιριάζει. Πιστεύω ότι η άποψη πρέπει να εκφράζεται και πρέπει να επιμένεις στην άποψή σου“.

https://www.news247.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.