Μαρίνα Σάττι – Eurovision: «Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλει την τραγουδίστρια του Ισραήλ»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί από την συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι κατά την συνέντευξη Τύπου που έγινε μετά τον Β ημιτελικό της Eurovision όπου είτε χασμουριόταν, είτε έκανε ότι κοιμάται.

Σε σχόλιο που ζητήθηκε από την ελληνική αποστολή για την στάση της Μαρίνας Σάττι απέναντι στην τραγουδίστρια του Ισραήλ, Eden Golan η απάντηση ήταν ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση από μεριάς της Μαρίνας να προσβάλει εκείνη ή γενικότερα την ισραηλινή αντιπροσωπεία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Πρόσθεσαν ότι αν κάποιος παρακολουθούσε όλο το βίντεο και όχι μόνο το σημείο των δηλώσεων της Eden Golan, θα διαπίστωνε πως από την αρχή μέχρι το τέλος, η Μαρίνα Σάττι αλληλοεπιδρούσε με παρόμοιο τρόπο καθ΄όλη τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τόσο με τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όσο και με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Απέδωσαν μάλιστα το χασμουρητό της Μαρίνας Σάττι στις πολύωρες πρόβες αλλά και το εξαντλητικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών και όχι με σκοπό να προσβάλει την εκπρόσωπο του Ισραήλ, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι η στάση της Μαρίνας Σάττι έχει σχολιαστεί πολύ, κυρίως αρνητικά στα social media.

πηγή: eurovisionfun.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.