Εφές- Βίρτους Μπολόνια 64-67: Αμυνάρα, «απόδραση» από το Σινάν Ερντέμ και «τελικός» με Μπασκόνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Βίρτους Μπολόνια «απέδρασε» από το Σινάν Ερντέμ, επικρατώντας της Εφές με 67-64 παίζοντας εξαιρετική άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο και έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Ίφε Λούντμπεργκ που πέτυχε 16 πόντους. Οι Ιταλοί θα αντιμετωπίσουν την Παρασκευή τη Μπασκόνια με φόντο την πρόκριση στα playoffs.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με τον Γουίλ Κλάιμπερν όμως να κάνει τρομερά πράγματα, καθώς πέτυχε τους 17 από τους 23 πόντους της ομάδας του στο πρώτο δεκάλεπτο. Η πρώτη περίοδος τελείωσε με την Εφές να προηγείται της Βίρτους με 23-21 και απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αμερικανό, ενώ από πλευράς Μπολόνια πρωταγωνιστής ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια που είχε 9 πόντους.

Το ματς συνέχισε και στο δεύτερο δεκάλεπτο να είναι το απόλυτο ντέρμπι, δείχνοντας πως μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως στην κατοχή. Το ημίχρονο τελείωσε με την Εφές να προηγείται με βραχεία κεφαλή και 36-35, έχοντας τον Κλάιμπερν στους 20 πόντους και τον Οσμάνι στους 6. Οι Ιταλοί από την πλευρά τους είχαν τον Ακίλε Πολονάρα σε καλή μέρα με 8 πόντους.

Απίθανη άμυνα στην επανάληψη

Στην τρίτη περίοδο το παιχνίδι συνέχισε ακριβώς στον ίδιο ρυθμό με την Εφές να φτάνει τη διαφορά μέχρι το +6 που ήταν και η μεγαλύτερη, όμως η Βίρτους γύρισε ξανά στο -2 και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο 50-48 δείχνοντας και τον χαρακτήρα, αλλά και την θέληση για να προκριθεί.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Μπολόνια παίζοντας εκπληκτική άμυνα πέρασε μπροστά στο σκορ με ηγέτη τον αρχηγό της, Μάρκο Μπελινέλι που πέτυχε δύο τεράστια σουτ φέρνοντας την ομάδα του μπροστά με 7 πόντους (57-64). Τελικά η Μπολόνια επιβλήθηκε της Εφές με 67-64 και την Παρασκευή θα παίξει «τα ρέστα» της για την είσοδο στα playoffs της Euroleague με αντίπαλο τη Μπασκόνια.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.