Κέιτ Μίντλετον: Παγκόσμια συγκίνηση για τη μάχη με τον καρκίνο – Δεν θα παρευρεθεί στην πασχαλινή λειτουργία στο Γουίνσδορ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα συμμετάσχει με τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στην παραδοσιακή λειτουργία για το Πάσχα στο Γουίνσδορ λόγω της διάγνωσής της με καρκίνο, αλλά τονίζει πως ανυπομονεί για τη μέρα που θα επιστρέψει στα καθήκοντά της.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, προχώρησε σε αυτή την απόφαση μετά το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και ότι έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», o πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ θα επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο έπειτα από τις διακοπές για το Πάσχα, αλλά η οικογένεια δεν θα δώσει το παρών στην πασχαλινή λειτουργία στο παρεκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνσδορ.

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να συνεχίσει κανονικά τη ζωή της, καθώς θεωρεί ότι αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποθεραπεία της.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επιστροφής της στα καθήκοντά της.

Όσα γνωρίζουμε για τη διάγνωση

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο, έχει ξεσηκώσει ένα θηριώδες κύμα συμπαράστασης.

Ο Guardian συγκέντρωσε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την εν λόγω διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μία από τις εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανούς που διαγιγνώσκονται με καρκίνο κάθε χρόνο.

Ακολουθούν όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον:

Με τι είδους καρκίνο έχει διαγνωστεί;

Η 42χρονη Κέιτ έχει διαγνωστεί με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου. Σε ένα προσωπικό μήνυμα που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής, η πριγκίπισσα ανέφερε ότι όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, “θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική”.

Η χειρουργική επέμβαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κλινική του Λονδίνου, ήταν επιτυχής. Μετά από 13 ημέρες στο νοσοκομείο, η πριγκίπισσα πήρε εξιτήριο στις 29 Ιανουαρίου. “Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος”, δήλωσε την Παρασκευή.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανέφερε ότι δεν θα μοιραστεί περαιτέρω ιατρικές πληροφορίες σχετικά με τη μορφή ή το στάδιο του καρκίνου που ανακαλύφθηκε.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.