Ολυμπιακός: Στο ραντάρ ο Βραζιλιάνος μπακ Ματέους Αλεξάντρε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέουν με έναν ακόμη παίκτη, τον Ματέους Αλεξάντρε (1,88μ.) της Κουιάμπα.

Ο Ματέους Αλεξάντρε Αναστάσιο ντε Σόουζα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, σε τρεις εβδομάδες θα κλείσει τα 25, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ – χαφ, έχει χρησιμοποιηθεί και σε αυτές του αμυντικού μέσου και του στόπερ και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κουιάμπα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα esporte.ig.com.br, ο παίκτης “βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, με τον ελληνικό σύλλογο να έχει διερευνήσει το στάτους του δεξιού μπακ”.

Κατά τους Βραζιλιάνους, ο Ματέους Αλεξάντρε έχει απασχολήσει ομάδες από την Αγγλία και την Πορτογαλία ενόψει της νέας περιόδου, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποιες είναι αυτές κι αν υπάρχει κάτι προχωρημένο ή απλά ενδιαφέρον.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μαρίλια και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πόντε Πρέτα.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στη δεύτερη ομάδα της Κορίνθιανς κι οι δανεισμοί του στην Ίντερ Λιμέιρα και στην Κοριτίμπα, μέχρι που τον Ιανουάριο του 2023 έμεινε ελεύθερος κι έκλεισε στην Κουιάμπα.

Ο Ματέους έχει 109 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με συγκομιδή δύο γκολ και τρεις ασίστ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.