Το μήνυμα της ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για την 25η Μαρτίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το μήνυμα της ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για την 25η Μαρτίου:

Με την ευκαιρία της Εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, από την Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

Η διπλή γιορτή της Χριστιανοσύνης και της Εθνεγερσίας του 1821 εκπέμπει μηνύματα αρχών και ιδανικών, διδάγματα πίστης και εθνικής αυτοπεποίθησης.

Το Έθνος γιορτάζει. Αναστοχάζεται και προχωρά. Εμπνέεται από τους προγόνους και κρατά με σιγουριά την σκυτάλη της προόδου, που περνά από γενιά σε γενιά της Πατρίδας μας.

Μια χούφτα αποφασισμένων αγωνιστών, μέσα και έξω από την Ελλάδα, ύψωσαν το λάβαρο της ανεξαρτησίας. Έθεσαν σε κίνηση μια διαδικασία, το τέλος της οποίας ούτε και οι ίδιοι μπορούσαν να ονειρευτούν. Με την βοήθεια των συμμάχων τους, πολέμησαν ηρωικά και κέρδισαν την ελευθερία τους.

Η Ελλάδα είναι πλέον μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα. Με ισχύ και κύρος σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην διαδρομή αυτή ζήσαμε στιγμές θριάμβου αλλά και οδύνης. Σοφές αποφάσεις, όπως και μεγάλα λάθη. Όμως, σε όλες τις μεγάλες δοκιμασίες της ανθρωπότητας ο τόπος μας στρατεύτηκε πάντα στη σωστή όχθη της ιστορίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.