Πατρινό Καρναβάλι 2024: Mε τους ήχους των Brasstache

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ήχος των πνευστών θα βρεθεί στο επίκεντρο στην υπαίθρια συναυλία που θα δώσει η μπάντα Brasstache το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο ύψος της Γεροκωστοπούλου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΗΠ, πρόκειται για μια μπάντα 8 ατόμων με κοινό πάθος τη μουσική. Μια παρέα μουσικών από τη Φιλαρμονική Λεχαινών που αποφάσισαν να παίζουν επειδή αγαπούν την μουσική και με την πάροδο του χρόνου το εγχείρημά τους εξελίχθηκε επαγγελματικά. Για καιρό έπαιζαν… ανεπίσημα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά από τις αρχές της φετινής χρονιάς, επισημοποιήθηκε το όνομά τους και διαμορφώθηκαν οι Brasstache. Όλοι στην μπάντα έχουν δουλέψει με μεράκι και πάθος για να φτάσουν ως εδώ και αυτό είναι μόνο η αρχή. Όλα τα παιδιά είναι πτυχιούχοι στα μουσικά όργανά τους.

Τα μέλη της μπάντας είναι: Καναβός Κωνσταντίνος (επικεφαλής μπάντας), Βασιλόπουλος Διονύσιος (τούμπα), Βασιλακόπουλος Γιώργος (τρομπόνι), Πουλής Αντώνης (τρομπόνι), Γρίβας Θοδωρής (σαξόφωνο), Βλασσόπουλος Γρηγόρης (τρομπέτα), Καλαρίτης Εφραίμ (κρουστά), Αντώναρος Μάνος (κρουστά).

Η συναυλία διοργανώνεται από την ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024.

Κύριος υποστηρικτής: ΠΔΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.