Η Πέγκυ Ζήνα υποδέχτηκε τον Γιάννη Πλούταρχο στη σκηνή – Έχουμε αδερφική φιλία, έγραψε στο Instagram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Γιάννης Πλούταρχος επέλεξε να διασκεδάσει στο κέντρο, όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου.

Η τραγουδίστρια τον κάλεσε να ανέβει στη σκηνή μαζί της και να τραγουδήσουν μαζί. Βίντεο από την υποδοχή του ταργουδιστή στην πιστα, αλλά και το ντουέτο τους, ανέβασε στο Instagram, ο Γιώργος Λύρας, σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα.
Στη λεζάντα, ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα έγραψε: «Την πρώτη φορά που τους είδα μαζί ήταν το 2000. Πέρασαν 24 χρόνια και πραγματικά χάρηκα που τους είδα πάλι μαζί. Τους έβλεπα σαν παιδάκια μου που απλά “μεγάλωσαν”… λίγο. Φωνάρες μου να σας έχει ο θεός πάντα καλά».

Με τη σειρά της, η Πέγκυ Ζήνα ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τη βραδιά, με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Στην ανάρτησή της, έγραψε: «Ο Γιάννης μου ήρθε χθες να μας δει και είχα πολύ μεγάλη χαρά. Από το 1999 μας δένει μια φιλία αδερφική και κάποιες αξίες που δεν τις χάσαμε ποτέ…γι αυτό τον αγαπάω εκτός του θαυμασμού μου που είναι δεδομένος. Εδώ με τον κολλητό μου τον Κωνσταντίνο μου ακούμε τα υπέροχα σχόλιά του και αποφορτιζόμαστε γελώντας στο τέλος του προγράμματος. Χρόνια πολλά σε όλους».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.