Όταν η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Μάνο Δασκαλάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του συνηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της, αποκάλυψε ότι γνώρισε από κοντά τον σύζυγο της κατηγορουμένης, Μάνο Δασκαλάκη.

«Να πω κάτι μιας και παίζουμε το συγκεκριμένο θέμα. Το σκέφτηκα πολύ αλλά θέλω να το πω για να είμαι δίκαιη. Είχα κάνει πέρσι σκληρή κριτική στον συγκεκριμένο άνθρωπο. Και μιλάω για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δεν θα πω, πώς πού, πότε και γιατί. Έτυχε να τον γνωρίσω από κοντά γιατί ζει στην Αθήνα. Ανοίξαμε μια κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα πάντα. Θεωρώ πως είναι η τραγική φιγούρα του συγκεκριμένου συμβάντος και μετανιώνω λίγο για αυτά που είχα πει πέρσι.

Και ο λόγος είναι ο εξής. Συνειδητοποίησα πως είναι ένας άνθρωπος που είναι η τραγική φιγούρα. Ο χαρακτήρας του και οι προθέσεις του ήταν τελείως διαφορετικές και βλέπετε και τη στάση του όλο αυτό το διάστημα. Εννοείται ότι δε θέλω να εκφέρω οποιαδήποτε άποψη για την ενοχή ή όχι της κατηγορουμένης, αυτό είναι δουλειά της δικαιοσύνης.

Το μόνο που αισθάνομαι την ανάγκη να πω είναι ότι λυπάμαι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στεναχωριέμαι για τις δηλώσεις που είχα κάνει πέρσι και ήθελα να το πω και δημόσια. Γιατί όντως είναι η τραγική φιγούρα σε αυτή την ιστορία. Ένας πατέρας που έχει χάσει τα τρία του παιδιά και δεν γνώριζε τίποτα», είπε η Κατερίνα

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.