Ολυμπιακός, μεταγραφές: Γεφυρώθηκε το χάσμα με τη Σαν Λορέντσο, κοντά σε Γκαστόν Ερνάντες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και όπως επιβεβαιώνουν πλέον και από την Αργεντινή βρίσκεται κοντά στο να κλείσει το deal με τη Σαν Λορέντσο για τον Γκαστόν Ερνάντες.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βελτιώσει την πρότασή τους προς τον Αργεντίνικο σύλλογο και όπως αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος Gonzalo Orellano, απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία.

Η απόσταση αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι μόλις 500.000 δολάρια, επομένως από τη στιγμή που οι δύο σύλλογοι είναι τόσο κοντά, δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Αργεντινοί, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Ολυμπιακός αρχικά έκανε πρόταση ύψους 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων για το 80% του ποδοσφαιριστή, η οποία δεν βρήκε ανταποκρίση από τη Σαν Λορέντσο. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο, επανήλθαν και ανέβασαν την προσφορά τους στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων.

Πλέον, οι δύο ομάδες φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκαστόν Ερνάντες βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Μάλιστα, στην Αργεντινή σημειώνουν ότι το φιλικό της Σαν Λορέντσο με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, τα ξημερώματα της Τρίτης (03:15), θα είναι το τελευταίο ματς του Ερνάντες με τη φανέλα της Ciclón.

Σημειώνεται ότι μέσα στο προηγούμενο ημερολογιακό έτος δήλωσε παρών σε 48 παιχνίδια της Σαν Λορέντσο σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ), με την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βάσει Transfermarkt να είναι 4,3 εκατομμύρια ευρώ.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.