Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 3-1: Τριάρα οι Αρκάδες και φουλ για playoffs

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας 3-1 με πρωταγωνιστές τους Κρεσπί και Καλτσά και έκανε άλμα εξάδας αφού προσπέρασε τη Λαμία και πλέον βρίσκεται μόνος έκτος με 29 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον Άρη που έχει 33′.

Από την άλλη η ομάδα του Ατρόμητου ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική φορά καθώς μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Περιστέρι γνώρισε την ήττα και από τους Αρκάδες.

Προβάδισμα στην πρώτη τελική ο Αστέρας
Ο Αστέρας πήρε προβάδισμα στην αναμέτρηση με την πρώτη καλή στιγμή του στην εστία του Τσιντώντα στο 19′. Σε μια ωραία ανάπτυξη των γηπεδούχων η μπάλα έφτασε δεξιά στον Καλτσά που έκανε τη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι και τον Κρεσπί ο οποίος με σκαστό πλασέ νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ και άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν μια καλή στιγμή στο 22′ όταν ο Βέργος βρέθηκε σε θέση βολής επιχείρησε το σουτ αλλά αυτό ήταν άστοχο.

Η ομάδα του Περιστερίου έχασε πέναλτι στο 34′ και την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Ήταν στο 34′ όταν ο Έντερ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μουνάφο. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι αλλά ήταν αρκετά άστοχος καθώς έστειλε τη μπάλα ένα μέτρο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γραμματικάκη.

Οι Αρκάδες έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 38′ όταν σε μια παρόμοια φάση με το τέρμα που σημείωσαν έγινε η σέντρα από τα δεξιά προς τον Κρεσπί ο οποίος αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων με τον Βέργο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, έκανε την προσπάθεια και ένα χλιαρό σουτ με τον Γραμματικάκη να αποκρούει σταθερά τη μπάλα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γραμματικάκης, Λυρατζης, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες (74′ Χουχούμης), Μουνάφο (83′ Χριστόπουλος), Γιαμπλόνσκι (69′ Βαλιέντε(, Καλτσάς, Μπαρτόλο (70′ Ζουγλής), Κρέσπι (84′ Γκος), Μιριτέλο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κυβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Έντερ, Έρλινγκμαρκ (63′ Ντιρκς), Ρομπάιγ (66′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια, Βέργος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.