Σε Πάτρα και Μεσολόγγι ψάχνουν πού και πώς σκοτώθηκε ο Μπάμπης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε δύο διαφορετικά σημεία θα συνεχιστούν οι έρευνες για την πλήρη εξιχνιαση του θανατου του Μπαμπη Κουτσικου.

Η σορός του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε βαλτώδη περιοχή στον Κάμπο Ευηνοχωρίου στο Μεσολογγι.

Από τη μια στην Πάτρα θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου Μπάμπη προκειμένου να διαπιστωθεί αν αν ο θάνατός του προήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τα πυρά, αν, δηλαδή, δολοφονήθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ή αν μεταφέρθηκε σε αυτό μετά τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου Μπάμπη θα συνεχιστούν οι έρευνες για αποτυπώματα και DNA που μπορεί να δώσουν νέα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να παραμείνει αναλλοιωτη ώστε να εντοπιστουν τυχον νεα στοιχεία.

Κρίσιμο στοιχείο θεωρείται και ο εντοπισμός της καραμπίνας του Μπάμπη καθώς, όπως υποστηρίζει η οικογένειά του ο 31χρονος είχε μαζί του το όπλο την ημέρα που εξαφανίστηκε, και είναι κρίσιμο να εντοπιστεί, ώστε να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του.

Υπενθυιζεται οτι η σορος του Μπάμπη εντοπίστηκε η μισή μεσα και η άλλη μισή έξω από τον βάλτο και κατά πληροφορίες φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων.

Τον άτυχο Μπάμπη εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ο οποίος έδωσε το πρώτο σήμα την Κυριακή με τους έντονους ανέμους που επικρατούσαν να μην του επιτρέπουν να εντοπίσει επακριβώς την πηγή της μυρωδιάς, κάτι που έκανε τη Δευτέρα με μεγάλη ευκολία οδηγώντας στον εντοπισμό της σορού του 31χρονου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.