Μεσολόγγι: Ελεύθερος για το μαχαίρι ο κρεοπώλης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον 51χρονο φίλο του αγνοουμένου για το παράνομο μαχαίρι που είχε βρεθεί κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του με αφορμή την εξαφάνιση του 31χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρεοπώλης θα μείνει ελεύθερος χωρίς κανέναν περιορισμό, ενώ αναμένεται να καταθέσει και έφεση για την ποινή που το επιβλήθηκε.

Μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια, ο 51χρονος μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αν δεν προκύψει κάποια εξέλιξη σχετικά με την εξαφάνιση του 31χρονου τότε ο 51χρονος θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε οτι αυτο το μαχαίρι το έχει παντα μαζι του οταν πρόκειται να κυνηγήσει.

«Θα πήγαινα για λαγούς. Μεσα στην τσάντα με τα αλλα κυνηγετικά πράγματα εχω και αυτο το μαχαίρι. Αυτο το εχω παντα μαζι μου και το χρησιμοποιώ για τα θηράματα. Είναι ένα μαχαίρι 10 εκατοστών με ξύλινη λαβή».

Απο την πλευρά του ο μάρτυρας ο οποίος ειναι ο κοινός φιλος με τον κρεοπώλη και τον αγνοούμενο, είπε στο δικαστήριο οτι τέτοιου είδους μαχαίρια έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με το κυνήγι. Δικαιολογώντας το παράνομο αντικείμενο που βρέθηκε στην κατοχή του 50χρονου.

Στο άκουσμα της απόφασης συγγενείς του 31χρονου που αγνοείται για έκτη ημέρα ξέσπασαν με φωνές κατά του άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε και πάλι στο αστυνομικό τμήμα για κάποια διαδικαστικά.

Ο κρεοπώλης θα ασκήσει έφεση κατα της απόφασης οπως ισχυρίστηκε ο συνήγορος του κ. Μπαλτάς.

 

πηγή protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.