Έγκλημα στο Μεσολόγγι: «Δεν θα εκπλαγώ εάν οι 17.000 αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα» – Παγιδεύτηκε το θύμα;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ενδεχόμενο ο βασικός υποπτος, που κρατείται στην Πάτρα, να αιφνιδίασε τον Μπάμπη, μελετούν πλέον στελέχη της ΕΛΑΣ, ενώ έχουν ήδη λάβει δείγμα DNA από τον κρεοπώλη, το οποίο θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από τα νύχια του θύματος: ένα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι να του υποσχέθηκε ότι θα του έδινε κάτι πολύτιμο – άλλωστε, όπως έχει προκύψει, του χρωστούσε χρήματα.

Μάλιστα, επιχειρούν να συνδυάσουν το γεγονός ότι κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το θύμα, υπάρχει ένα εκκλησάκι, με τις φήμες για «κυνήγι θησαυρού» στην περιοχή.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου του θύματος, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τις συνομιλίες που είχε με τον βασικό ύποπτο για την δολοφονία του.

«Δεν θα εκπλαγώ εάν οι 17.000 αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στο Mega για τη δολοφονία του Μπάμπη, στο Μεσολόγγι, και επεσήμανε πως για τον ίδιο ο 31χρονος «παγιδεύτηκε».

Παράλληλα, ο ιδιωτικός ερευνητής τόνισε πως δεν θα εκπλαγεί «εάν οι 17.000 που συζητιούνται ως κίνητρο για τη δολοφονία αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα πράγματα».

«Είναι ένα θέμα που δεν θα το αφήσουμε έτσι. Ούτε οι διωκτικές αρχές ούτε εμείς που είμαστε κοντά στην οικογένεια. Επαναλαμβάνω με μεγαλύτερη σιγουριά ότι για εμένα ο Μπάμπης παγιδεύτηκε. Ένα παιδί που δουλεύει από μικρός στα χωράφια, ένα παιδί που δεν είχε την πονηριά που είχαν ενδεχομένως κάποιοι άλλοι που του αφαίρεσαν τη ζωή. Δεν θα εκπλαγώ εάν και άλλες παράνομες δραστηριότητες του φερόμενου ως δράστη και ενδεχομένως και συνεργατών του θα βγουν στην επιφάνεια τις επόμενες ημέρες. Καλώ όποιον γνωρίζει κάτι ή όποιον συμμετείχε να πάνε στις Αρχές. Δεν θα το αφήσουμε έτσι εμείς. Από τις πρώτες μέρες έλεγα, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο άνθρωπος κλειδί σε αυτή την εξίσωση. Εξακολουθώ να λέω ότι μάλλον είχε και συνεργάτη ή συνεργάτες οι οποίοι ή συμμετείχαν στο έγκλημα ή γνωρίζουν πράγματα και τα αποκρύπτουν από τις Αρχές.

Σιγά σιγά ανοίγουν τα στόματα. Μπορεί να ανοίγουν υπό την μορφή φήμης αλλά κάποια στιγμή θα έχουμε και συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια μας. Ο Μπάμπης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και δεν είχε μπλέξει σε περίεργες καταστάσεις. Αυτά τα έχω μάθει από το περιβάλλον του Μεσολογγίου. Δεν θα εκπλαγώ εάν οι 17.000 που συζητιούνται ως κίνητρο για τη δολοφονία του Μπάμπη αποδειχτούν μικρότερο κίνητρο από άλλα πράγματα».

 

Με πληροφορίες από protothemaenikos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.