Νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολα απόγευμα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, επικρατώντας με 84-65 για την 11η αγωνιστική της Basket League. Kαλή… προπόνηση για τους ερυθρόλευκους ενόψει Άλμπα στο ντεμπούτο του Μήτρου – Λονγκ.

Εύκολα στο +23 ο… ορεξάτος Ολυμπιακός με τρομερό Πίτερς

O Oλυμπιακός μπήκε φουριόζος και ορεξάτος στην αναμέτρηση, πήρε γρήγορα προβάδισμα 9 πόντων (14-5 στο 3’) με τον Μιλουτίνοφ να κυριαρχεί και στις δυο πλευρές του παρκέ. Οι ερυθρόλευκοι κρατούσαν χαμηλά τον Απόλλωνα (7π. σε 5’) την στιγμή που ο Πίτερς είχε πάρει φωτιά στην επίθεση φτάνοντας τους 10π. με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας. Το προβάδισμα των Πειραιωτών έφτασε σε διψήφια διαφορά (27-14 στο 8’), ενώ το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα πραγματοποίησε και ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα διεύρυναν την διαφορά στους 16 (33-17) πόντους με το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου με τον Έλληνα τεχνικό να είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που έβλεπε στο παρκέ.

Οι ερυθρόλευκοι παρά την μεγάλη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων αντιμετώπιζαν με σοβαρότητα την αναμέτρηση και διατηρούσαν την διψήφια που είχαν χτίσει από την πρώτη περίοδο (40-21 στο 13’). Ο Πίτερς βρισκόταν σε τρομερή μέρα έφτασε τους 20 πόντους σε 12’ συμμετοχής με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να προσπαθεί να μειώσει την διαφορά κυρίως με προσπάθειες του Τσαντ Μπράουν και του Μπλέιλοκ (43-28 στο 17΄). Ο Ολυμπιακός έφτασε το προβάδισμα με κάρφωμα του Πετρούσεφ πάνω από τους 20 πόντους (49-28 στο 19’) με το φινάλε του ημιχρόνου να βρίσκει τους Πειραιώτες στο +23 (51-28).

Καλή… προπόνηση των ερυθρολεύκων ενόψει Άλμπα και +19

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το προβάδισμα του πάνω από τους 20 πόντους (55-32 στο 23΄) και τους Πατρινούς να μειώνουν με προσπάθειες του Βον σε 58-42 στο 25’. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία, λόγω και της εύκολης αναμέτρησης, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, δίνοντας παράλληλα αρκετό χρόνο στον Φίλιπ Πετρούσεφ και στον Μήτρου-Λονγκ. Ενδεικτικό της χαλάρωσης των ερυθρολεύκων είναι ότι ο Απόλλωνας κατάφερε να κερδίσει το τρίτο δεκάλεπτο με 15-18 επιμέρους σκορ (66-46).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τις δυο ομάδες να αφήνουν στην… άκρη της άμυνες, δίνοντας έμφαση στην επίθεση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκούρασε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στην 4η περίοδο περνώντας στην θέση του τον Τανούλη, την στιγμή που Έλληνα τεχνικός είχε πάρει σκορ από όλους τους παίκτες εκτός από τον Γκος (84-53 στο 37΄) με τις δυο ομάδες να περιμένουν απλά το τελικό σκορ, με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να μειώνει την διαφορά κάτω από τους 20 (84-65).

sdna.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.