Ξέσπασε ο Νεϊμάρ μετά την αυτοκτονία νεαρής γυναίκας: “Μισώ όσους κρύβονται πίσω από ένα προφίλ και μιλούν άσχημα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων και των Μέσων που αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις, αλλά και για τα μηνύματα μίσους που είναι ανεξέλεγκτα στα social media.

Με αφορμή την αυτοκτονία μίας νεαρής γυναίκας από τη Βραζιλία, ο επιθετικός της Αλ Χιλάλ τοποθετήθηκε στον λογαριασμό του.

“Διάφορα sites με κουτσομπολιά, τηλεοπτικά κανάλια κι όλα τα είδη μέσων πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά με το τι δημοσιεύουν ή λένε.

Στους haters, εσείς που διαδίδετε το μίσος, σ’ αυτούς που ξέρουν τα πάντα, στους υποστηρικτές της αλήθειας, τους αγίους που δεν κάνουν ποτέ λάθη: Συγχαρητήρια, είστε υπεύθυνοι για ακόμα ένα θύμα.

Πραγματικό μισώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα προφίλ στο διαδίκτυο για να πουν άσχημα λόγια για κάποιον άλλο.

Το να θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα μεταφέρει τα νέα μπορεί να δώσει τέλος στη ζωή κάποιου ανθρώπου. Δεν είναι όλοι ψυχικά δυνατοί”, έγραψε στο Instagram ο Βραζιλιάνος.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη Τζέσικα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, καθώς έδωσε τέλος στη ζωή της επειδή δεν άντεξε την πίεση των μέσων ενημέρωσης που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα για την υποτιθέμενη σχέση της με τον κωμικό Γουίντερσον Νούνες.

Η διαρροή των προσωπικών της συνομιλιών με τον κωμικό προκάλεσε στη γυναίκα μια σειρά ψυχολογικών προβλημάτων που την οδήγησαν σε κατάθλιψη, όπως δήλωσε η οικογένειά της.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.