Ο Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε για ποιο λόγο πήγε στην Ρεάλ λέγοντας “όχι” σε Παρί και Σίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το 2014 ήταν μία μαγική χρονιά για τον Χάμες Ροντρίγκες αφού έκανε πράματα και θάματα με τη φανέλα της εθνικής Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας (αποκλείστηκε από τη διοργανώτρια στα προημιτελικά) και εξαργύρωσε στη συνέχεια τις σπουδαίες εμφανίσεις του με μία τεράστια μεταγραφή.

Ο λόγος για το πέρασμά του στην Ρεάλ στην οποία έμεινε για έξι χρόνια και με την οποία έμελε να συνδέσει το όνομά του (κατέκτησε μαζί της 2 Champions League, 2 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 πρωταθλήματα) αν και αγωνίστηκε και σε άλλους συλλόγους (ο Ολυμπιακός ένας εξ αυτών), με τον Κολομβιανό μέσο να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του το παρασκήνιο της επιλογής που έκανε το 2014.

“Η Παρί και η Σίτι με ήθελαν αλλά εγώ ήθελα δόξα, ήθελα την Ρεάλ. Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να συγκριθεί με την Ρεάλ. Και οι τρεις ομάδες ήρθαν για μένα.

Οι άλλες δύο ομάδες προσέφεραν ένα υψηλότερο συμβόλαιο και στο τέλος εκείνος που με έπεισε ήταν ο πρόεδρος. Μου είπε “Τι θέλεις, λεφτά ή δόξα;” Του απάντησα “θέλω δόξα” και μου είπε “τότε κλείσαμε”, τόνισε ο 32χρονος Κολομβιανός μέσος της Σάο Πάουλο, ο οποίος για την εξαετία που πέρασε στο “Μπερναμπέου”, ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Νομίζω πως ήμουν καλός για τρεις σεζόν, όπου είχα 40 γκολ και 42 ασίστ. Στην πρώτη μου χρονιά μάλιστα είχα 17 γκολ και 18 ασίστ. Ήταν μεγάλα νούμερα για έναν μέσο.

Αλλά είχα δίπλα μου τρεις τύπους που πετύχαινε ο καθένας τουλάχιστον 40 γκολ το χρόνο. Ήταν ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτανε τα 65 γκολ τη χρονιά”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.