Πάτρα: Οι τελευταίες πληροφορίες για το Αστυνομικό Μέγαρο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η συμμαχία ΕΚΤΕΡ-ΕΡΕΤΒΟ-ΤΕΝΑ ήταν τελικά αυτή που έδωσε προσφορά για την ανάληψη της σύμβασης για το έργο που περιλαμβάνει 5 νέα αστυνομικά μέγαρα με ΣΔΙΤ, μεταξύ αυτών και της Πάτρας, σε έκταση του ΚΕΤΧ, με αναθέτουσα Αρχή την ΚΤΥΠ Α.Ε.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις και εκτός απροόπτου, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και δεν αναμένονται ενστάσεις από τη στιγμή που μία είναι η εταιρεία που έδωσε προσφορά.

Τα 5 αστυνομικά μέγαρα (Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Καρδίτσα και Λευκάδα) θα είναι κτίρια που στόχο θα έχουν να ικανοποιούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές σχετικά με την ασφάλεια και τη λειτουργία τους. Μεταξύ άλλων, θα διαθέτουν χώρους προσωρινής κράτησης, αποθηκευτικούς χώρους, χώρους φύλαξης πειστηρίων, αποθήκες όπλων, σκοπευτήρια ενώ παράλληλα θα λειτουργούν χώρος κυλικείου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αίθουσες εκπαίδευσης.

Τα κτίρια θα προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πολίτες και τους εργαζόμενους και θα συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών και προανακριτικών υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, επιλύεται το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών σε νέα, σύγχρονα κτίρια με τους απαραίτητους χώρους και υποδομές θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας για το σύνολο του προσωπικού που υπηρετούν σε αυτές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.