Πάτρα: Συνελήφθη καταστηματάρχης για διακίνηση ναρκωτικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, αναφέρει η αστυνομία.

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμα ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να μεταβαίνει με μοτοσικλέτα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συναντήθηκε με τον διακινητή, προέβησαν σε αγοραπωλησία ναρκωτικων ουσιών και στη συνέχεια αποχώρησαν κινούμενοι με μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δυο κατηγορούμενους και σε σωματικούς ελέγχους που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του διακινητή και κατέσχεσαν (505) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του αγοραστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,6 γραμμάρια κοκαίνης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνες που ακολούθησαν σε κατάστημα του διακινητή, στην οικία και στην μοτοσικλέτα του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών
Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• (234) γραμμάρια κοκαίνης
• (745) ευρώ
• (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
• (1) κινητό τηλέφωνο.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται μέχρι το χρηματικό ποσό των (28.152) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών. Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.