Νέα Πολιτική Γραμματεία εξέλεξαν τα μέλη του σπιράλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα μέλη του σπιράλ συμμετείχαν στις εσωπαραταξιακές διαδικασίες της δημοτικής κίνησης την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου όπου εξέλεξαν τη νέα Πολιτική Γραμματεία για την προσεχή διετία 2024-2025. Μαζική υπήρξε η προσέλευση στις κάλπες που είχαν στηθεί στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας από το πρωί ως το απόγευμα. Η παράταξη επικαιροποίησε τα Όργανα και ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον επικεφαλής Πέτρο Ψωμά με ισχυρή αποδοχή.

Νέος Γραμματέας του σπιράλ εξελέγη ο Ανδρέας Κοσμάτος και μέλη της νέας Πολιτικής Γραμματείας οι: Μαρία Γούβη, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Γιώργος Αγγελόπουλος, Θωμάς Σοφίας και Άκια Σταμάτη. Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους Μαίρη Κάργα, Χάρη Παπαχριστόπουλο και Βαγγέλη Λυμπερόπουλο.

Η νέα επταμελής ηγετική ομάδα θα συνεδριάσει άμεσα προκειμένου να επιλεγεί (μεταξύ των μελών) ο νέος Ταμίας της παράταξης, θα παραλάβει εντός του μήνα από την απερχόμενη Πολιτική Γραμματεία και στις αρχές του νέου έτους θα δομήσει τις Ομάδες Εργασίας και το Πολιτικό Συμβούλιο της νέας περιόδου.

Στις εκλογές –που χαρακτηρίστηκαν από αθρόα προσέλευση, κλίμα ενθουσιασμού και ομαδικό πνεύμα- εξελέγησαν επίσης ο Νίκος Κοτσώνης (αναπληρωματικός Γραμματέας) και ως αναπληρωματικά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας οι: Μαρία Μπέλμπα, Δημήτρης Καλλές, Αλέξης Χριστακόπουλος και Ελένη Χριστοπούλου.

Εύσημα δόθηκαν από όσους συμμετείχαν στην Εφορευτική Επιτροπή (Δέσποινα Κούνα, Μαρία Ασημακοπούλου, ΆνταΡεμούντη) και στη γραμματεία υποδοχής (Κωνσταντίνα Διαμαντή, Κωνσταντίνα Κρανιώτη, Ειρήνη Διαμαντή,  Έφη Κρανιώτη) για την άψογη οργάνωση της εκλογικής ημέρας, ενδεικτική της πίστης της παράταξης σε οργανωτικά θέματα και ζητήματα τήρησης εσωτερικών διαδικασιών.

Υπενθυμίζεται πως το σπιράλ ιδρύθηκε το 2019 και έκτοτε λειτουργεί ως Σωματείο, διοικείται βάση Καταστατικού, αριθμεί σήμερα περίπου 600 μέλη και ανά διετία εκλέγει Επικεφαλής, Γραμματέα, Πολιτική Γραμματεία και Εξελεγκτική Επιτροπή.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.