Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει “το παιδί μου, το παιδί μου”»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του συντρόφου της 43χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στην οδό Αίαντος στην Σαλαμίνα.

Την ίδια στιγμή συγκλονίζουν οι περιγραφές των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς αλλά και τις φωνές της μητέρας της 43χρονης μετά το στυγερό έγκλημα.

«Ακούσαμε πυροβολισμούς το ξημέρωμα, γύρω στις 6.30, απλά επειδή είναι και η εποχή κυνηγιού δεν δώσαμε σημασία. Είναι ήσυχη γειτονιά και το χωριό γενικά εδώ. Αποκαλύφθηκε μετά όταν γύρισε η μητέρα της και άνοιξε την πόρτα και είδε το πτώμα. Είχε πυροβοληθεί εξ’ επαφής δηλαδή. Άκουσα τις φωνές και έτρεξα να τη βοηθήσω γιατί ήταν ημιλιπόθυμη η γυναίκα και είδα και τη σορό. 8 και κάτι άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει “το παιδί μου, το παιδί μου”, τρέχω, ανθρώπινο, γειτόνισσα είναι, να βοηθήσω. Και βλέπουμε, δυστυχώς, την κοπέλα νεκρή. Αίμα δεν είχε, δεν φαινόταν το αίμα γιατί έχει χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα και το αίμα ήταν στην πλάτη της. Ήταν σκεπασμένη και με ένα σεντόνι. Δηλαδή, είχε το θράσος τη σκέπασε κιόλας φεύγοντας», λέει ο γείτονας του θύματος.

 

Το σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη

Το σπίτι όπου εντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη

«Την ήξερα λίγο, όχι ιδιαίτερα. Δεν είναι εδώ η μόνιμη κατοικία της, έμενε αλλού αλλά είχε έρθει για λίγες ημέρες εδώ. Υπάρχει μια φημολογία για κακοποιητική συμπεριφορά, πρόσφατα κιόλας. Το παιδί του θύματος επειδή είναι με ειδικές ανάγκες φεύγει νωρίς, πάει σε ειδικό σχολείο εκτός Σαλαμίνας οπότε δεν ήταν εδώ», αναφέρει ο ίδιος.

«Η Γιωργία είχε φύγει από το σπίτι της κι είχε πάει στο σπίτι της μητέρας της να μείνει γιατί δεν άντεχε άλλο να την κακοποιεί αυτό το τέρας. Είχε πάει να κρυφτεί η γυναίκα για να σωθεί κι αυτός προφανώς την ανακάλυψε και πήγε και τη σκότωσε. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα που μεγάλωνε το παιδάκι της με αξιοπρέπεια και βρέθηκε αυτός να της στερήσει τη ζωή. Είχε κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα γιατί καταλάβαινε ότι κινδυνεύει η ζωή της και για αυτό έφυγε κι από το σπίτι της αλλά δυστυχώς στάθηκε άτυχη», είπε φίλη της 43χρονης.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

H 43χρονη στις 2/12 είχε πάει μαζί με την μητέρα της στο ΑΤ Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι ο 71χρονος την εξύβρισε και την χτύπησε.

Οι αστυνομικοί συμβούλευσαν την 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της. Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Η αστυνομία βάσει της καταγγελίας που έγινε από την 43χρονη προχώρησε σε αναζητήσεις του 71χρονου για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

πηγή real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.