Παύλος Χαϊκάλης: «Αν δεν είχα την αστρολογία, θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παύλος Χαϊκάλης έδωσε το πρωί της Πέμπτης 14/12 την πρώτη του ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενασχόλησή του με την αστρολογία, αλλά και για έναν γνωστό παρουσιαστή που όπως λέει έχει εμμονή μαζί του.

Αρχικά, ο Παύλος Χαϊκάλης είπε: «Η αστρολογία είναι μια παρεξήγηση… Ο κόσμος κατακρίνει την αστρολογία χωρίς να την έχει γνωρίσει, δεν την ξέρει. Δεν ξέρω και γιατί δεν πιάνετε γνωστούς αστρολόγους να σας πουν πέντε πράγματα για την επιστήμη. Βγαίνει ο κόσμος να την καταδικάσει χωρίς να ξέρει… Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε πράγματα χωρίς να ξέρουμε. Να βλέπουμε σύμβολα, για να μας καθοδηγούν. Εγώ με όσα πέρασα, αν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει. Είχα δει ότι θα υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά δε περίμενα αυτό το μέγεθος και αυτή την εμμονή.

Όταν βγήκε ένας συνάδελφός σου, παρουσιαστής, με μια εμμονή επί 1.5 μήνα γιατί βγαίνω – δεν κρατάω κακία – αλλά 1,5 μήνα τέτοια εμμονή γιατί πάω να δουλέψω… Δεν τον πήρα τηλέφωνο γιατί δεν θέλω να κάνω διάλογο. Θέλω να με πάρει εκείνος να μου πει ότι το έκανε γι’ αυτόν και γι’ αυτόν τον λόγο. Το συζήταγα και με κόσμο και όλοι μου έλεγαν το ίδιο, ρε φίλε, τέτοια εμμονή γιατί πάω να δουλέψω».

Ακόμη, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε: «Τι έχω κάνει δηλαδή; Εμένα οι ιστορίες μου βασίζονται πάνω σε δυο κουτσομπολιά. Βγήκα να υπερασπιστώ το όνομά μου και βρήκα και τον μπελά μου… Αν γυρίσω να σου πω τι έχει συμβεί, και τι ξέρω, θα γίνω κι εγώ ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας. Αποφάσισα λοιπόν να τραβηχτώ και να αφήσω τον καθένα να κρίνει… Δεν είναι εύκολο.

Το αντιληπτικό πεδίο των ανθρώπων είναι μέχρι εκεί, δεν μπορώ να πάω να του πω εγώ κάτι για να του το αλλάξω… Υπάρχει μια τάση, “να βρούμε κάτι αρνητικό γιατί πουλάει”… Γιατί δεν βγαίνουμε να μιλήσουμε θετικά για κάποιους συναδέλφους; … Ο κόσμος, πέρα από μερικά τρολ στα social media, μου δείχνει την αγάπη και την εκτίμησή του. Υπήρξε μια παραπληροφόρηση στην περίπτωσή μου».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.