Κένι ΝτεΦόρεστ: Πέθανε στα 37 του ο γνωστός κωμικός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο κωμικός Κένι ΝτεΦόρεστ πέθανε σε ηλικία μόλις 37 ετών, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε ατύχημα που είχε με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο κωμικός είχε ατύχημα σε λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, κατά την οποία του αφαιρέθηκε τμήμα του κρανίουχωρίς οι γιατροί να καταφέρουν να τον σώσουν. Αφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (13/12).

Γνωστός για τις εμφανίσεις του σε τοκ σόους όπως το Late Night με τον Seth Meyers και το Late Show με τον James Corden, έπεσε και χτύπησε ενώ επέβαινε σε ηλεκτρικό ποδήλατο, επιβεβαίωσε ο φίλος του και επίσης κωμικός, Ράιαν Μπεκ, προσθέτοντας οτι δεν ενεπλάκη κάποιο όχημα και δεν επρόκειτο για εγκατάλειψη.

Ανάρτηση στον λογαριασμό του Late Night στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνει πως ο Κένι ΝτεΦόρεστ ήταν ένας αγαπητός κωμικός που πέθανε τραγικά και υπερβολικά νέος. «Δεν φοβόταν να αναφερθεί σε επίμαχα ζητήματα και να είναι τολμηρός», αναφέρει η ίδια ανάρτηση. «Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί», συμπληρώνει.

Ο 37χρονος κωμικός πέθανε έχοντας στο πλευρό του φίλους και συγγενείς. Οι τελευταίες του στιγμές περιελάμβαναν αγαπημένα του τραγούδια και ιστορίες από την παιδική ηλικία του, αναφέρεται στη σελίδα που δημιούργησε η οικογένειά του στο GoFundMe. Μέχρι στιγμής είχε συγκεντρώσει έως περισσότερα από 178.000 δολάρια, για την κάλυψη του κόστους νοσηλείας του ΝτεΦόρεστ.

Ο αριθμός των ατυχημάτων με ποδήλατο σε μητροπολιτικές πόλεις όπως η Νέα Υόρκη προκαλεί ανησυχία. Σύμφωνα με στοιχεία της πόλης της Νέας Υόρκης, 26 ποδηλάτες σκοτώθηκαν το 2023, καθιστώντας τη φετινή χρονιά τη δεύτερη πιο θανατηφόρα για αναβάτες ποδηλάτων στην πόλη μετά το 1999. Η κατάσταση των θανάτων ποδηλατών ήταν τόσο τρομερή που ο τότε δήμαρχος, Μπιλ ντε Μπλάσιο την κήρυξε σε «έκτακτη ανάγκη» το 2019.

https://www.newsbomb.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.