Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1: Ο Αντζιέλσκι στο 94′ έσωσε την παρτίδα για τους Περιστεριώτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πανσερραϊκός άγγιξε το τρίποντο στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος έσωσε την παρτίδα στο τέλος με τον Αντζιέλσκι στο 90+4′ με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού έπειτα από εκπληκτική σέντρα του Ντιρκς, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με τον Ζήση Χατζηστραβό στο 40ο λεπτό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκλεψε την μπάλα, συνδυάστηκε άψογα με τον Μασαρίποφ και με ωραίο τελείωμα σκόραρε.

Τα λιοντάρια σκόραραν και με τον Μπέργκστρεμ στο 23′, όμως μετά από εξέταση στο VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του μετέπειτα σκόρερ, Ζήση Χατζηστραβού. Ο Ατρόμητος πάλεψε για να ισοφάρισει και κατάφερε να βρει το γκολ στο φινάλε.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 13 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε στους 10 και συνεχίζει αήττητος με τον Σάσα Ίλιτς.

Ο Χατζηστραβός “διόρθωσε” το λάθος του
Οι δύο ομάδες μπήκαν με διάθεση να πάρουν τα ηνία του αγώνα, όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την μπάλα στα πόδια του στο πρώτο μέρος.

Η πρώτη τελική προσπάθεια στο ματε ήταν το δυνατό σουτ του Καμαρά, όμως ο Χόβαν έπεσε στη γωνιά του και απομάκρυνε, ενώ ένα λεπτό μετά η προσπάθεια του Άλεξιτς δεν ανησύχησε τον Τσιντώτα.

Η επόμενη τελική στο ματς ήταν αυτή που άναψε τα αίματα. Ο Μπέργκστρεμ σκόραρε, αλλά το γκολ που πέτυχε ακυρώθηκε μέσω VAR, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες καλές φάσεις, αλλά έπαιζαν με αρκετή ένταση, με τον Πανσερραϊκό να βρίσκει το γκολ στο 40′. Ο Ατρόμητος πάλεψε μέχρι την εκπνοή του πρώτου μέρους να ισοφαρίσει, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους.

Ο Ατρομήτος το έσωσε στο φινάλε
Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος προσπάθησε να πάρει την μπάλα στα πόδια του, όμως ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 54′. Ο Άλεξιτς έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Τσιντώτας τον σταμάτησε, απομακρύνοντας την μπάλα με τα πόδια.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Ατρόμητος πάλεψε για να σκοράρει και παρότι είχε λίγες φάσεις, βρήκε το γκολ στο τέλος με τον Αντζιέλσκι και έσωσε έτσι τον βαθμό στο 94′.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε (74′ Κούεν), Ρομπάιγ (74′ Γιουμπιτάνα), Καμαρά (87′ Ντιρκς), Φριντζόνσον (46′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός (88′ Κολομπίνο), Πηλέας (81′ Δεληγιαννίδης), Μασαρίποφ (60′ λ. τρ. Τομάς), Άλεξιτς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.