Κασσελάκης για Τσακαλώτο: Διαβάζει το καταστατικό όπως τον βολεύει – Θα κερδίσω τις εκλογές αλλά θέλω χρόνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποκλειστικά στο Live News μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις ότι «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος που αυτοαποκαλείται αριστερός αντιδρά στην άμεση δημοκρατία», ενώ για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Πέτη Πέρκα που αποχώρησαν από τον  ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρνούνται να επιστρέψουν τις έδρες τους είπε: «Κώδικα δεοντολογίας δεν είχαν συμφωνήσει; Το καταστατικό λέει ότι πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους. Προφανώς το καταστατικό ισχύει μόνο όταν βολεύει τον καθένα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ακόμα ότι «χάθηκαν 600.000 ψήφοι στην αποχή και αυτό κάποιοι πρέπει να το πάρουν χαμπάρι». «Εγώ θέλω μια κυβερνητική σύγχρονη αριστερά», είπε ακόμα.

Για τον χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ και πως θα είναι από εδώ και πέρα είπε: «Βεβαίως και είμαστε υπέρ της έπαρσης της σημαίας. Θέλουμε στιβαρή άμυνα. Να μην αποστρατιωτικοποιούνται τα νησιά μας».

Τόνισε ακόμα: «Υπάρχει ανάγκη από τον λαό να μιλάμε με απλά λόγια και να δίνουμε λύσεις. Το κόμμα μας με κοινωνικά ερείσματα θα γίνει κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα άτομο σε δυο μήνες να το κάνει κυβερνώσα παράταξη. Θέλει υπομονή γιατί γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Είπε ακόμα ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει ενσυναίσθηση και πως αν ήταν πρωθυπουργός θα του είχε ζητήσει την παραίτησή του.

Για το τηλεφώνημα στην Έφη Αχτσιόγλου είπε ότι την πήρε τηλέφωνο για να τείνει χείρα φιλίας. Είπε ακόμα ότι πρέπει να στρωθεί στη δουλειά για να φτιάξει πρόγραμμα και να μπορέσει να κυβερνήσει.

Συνεχίζοντας, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι “θέλω να έχω στην ομάδα μου καλά παιδιά. Καλούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει στενός κύκλος. Ελάτε να δουλέψουμε… Προφανώς το κόμμα είχε παθογένειες”, ενώ με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου, σχολίασε ότι “πρέπει αυτοί οι αγώνες, αυτή η αντίσταση, να είναι η πυξίδα της πολιτικής μας”.

Αμέσως μετά τόνισε πως “πρέπει να έχουμε μεγάλες επενδύσεις σε στέγη, σε περιβάλλον, στο θέμα της φτώχειας και εννοείται και στα δικαιώματα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι ανάγκες του ελληνικού λαού. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία στυγνή δεξιά κυβέρνηση. Η αριστερή πολιτική μου είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλω ο Έλληνας να χρειάζεται μια λαμογιά για να πάει μπροστά”.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.