Δολοφονία Φαίης: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της Πατρινής σπιτονοικοκυράς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με μία ομολογία και δύο αρνήσεις έκλεισε το πρώτο μέρος της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης στην Κυψέλη, υπόθεση που αποκαλύφθηκε μετά τη μήνυση του πατέρα του θύματος και τις έρευνες που ακολούθησαν από τις αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας της η 23χρονη σήμερα κατηγορούμενη, αδερφή του θύματος φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε συμμετοχή στην αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα, η 56χρονη κατηγορούμενη φέρεται να δήλωσε ότι υπεραγαπούσε το θύμα και ότι ποτέ δεν της έκανε κακό.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς.

Όπως είπε, υπήρχαν πληροφορίες πως ίσως η σπιτονοικοκυρά συνδέεται και με τον θάνατο ή με τη κακή μεταχείρισή του ενός γηραιού δικηγόρου ή με τον θάνατο μίας άλλης γυναίκας που η 56χρονη φρόντιζε.

Ενδέχεται η σπιτονοικοκυρά να είχε σχέσεις με έναν δικηγόρο, ο οποίος ήταν νομικώς εκπρόσωπος σε δήμος της Αθήνας. Ο άνδρας αυτός έμενε στην Αμερική ενώ είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Έτσι, σύμφωνα με μάρτυρες, η σπιτονοικοκυρά τον προσέγγισε και όπως φαίνεται συμμετείχαν από κοινού σε διάφορες απάτες.

Μία από αυτές της απάτες αφορούσε την ιδιοποίηση ενός ακινήτου στην Κηφισιά από μία γυναίκα που έμενε στη Σουηδία. Η γυναίκα τους κατάλαβε και τους έκανε μήνυση.

Μετά έγινε ακόμα μία απάτη που αφορούσε μία γυναίκα που φρόντιζε η σπιτονοικοκυρά όπου μπήκαν σπίτι της και την έκλεψαν. Ο δικηγόρος αυτός φυλακίστηκε στον Κορυδαλλό για αυτές τις απάτες και αποφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ερευνάται εάν ο δικηγόρος πέθανε ή όχι στη φυλακή.

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.