Νέα Υόρκη: 9χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί εντοπίστηκε στο ντουλάπι του απαγωγέα της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενα 9χρονο κορίτσι, που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού κατασκήνωσης στα βόρεια της Νέας Υόρκης, βρέθηκε «ασφαλές και καλά στην υγεία του», μετά από μια εκτεταμένη διήμερη έρευνα που ολοκληρώθηκε με τη διάσωσή της και τη σύλληψη ενός ατόμου που ήταν ύποπτο για την απαγωγή της, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η Σαρλότ Σίνα (Charlotte Sena) εξαφανίστηκε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της νωρίς το βράδυ του Σαββάτου στο Moreau Lake State Park, μια πολύ δασώδη περιοχή περίπου 35 μίλια (60 χιλιόμετρα) βόρεια του Ολμπανι.

Η κυβερνήτης Κάθυ Χόκουλ είπε τη Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι οι ερευνητές κατάφεραν να αναγνωρίσουν ένα δακτυλικό αποτύπωμα από ένα σημείωμα λύτρων που φέρεται να άφησε ο ύποπτος που αναγνωρίστηκε ως ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ (Craig Nelson Ross Jr.), 47 ετών.

Είπε ότι ενώ η υπόλοιπη οικογένεια της Σάρλοτ παρέμενε στην κατασκήνωση όπου είχε χαθεί, η Αστυνομία που παρακολουθούσε το σπίτι τους είδε κάποιον να ρίχνει ένα σημείωμα στο γραμματοκιβώτιό τους στις 4:20 π.μ. της Δευτέρας. Η κρατική Αστυνομία έβγαλε δακτυλικά αποτυπώματα από το σημείωμα και το δεύτερο ταίριαζε με τον Ρος, ο οποίος βρισκόταν σε μια βάση δεδομένων από μια υπόθεση DWI του 1999, είπε η Χόκουλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.