Ατρόμητος – Αστέρας 0-0: Δεν εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή οι Αρκάδες, χωρίς νίκη οι Περιστεριώτες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, σ’ ένα ματς με χαμηλό ρυθμό.

Οι Περιστεριώτες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 56′ εξαιτίας αποβολής του Κούντε, ωστόσο δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν οι Αρκάδες, παρά το γεγονός ότι είχαν τις περισσότερες τελικές, και έτσι δεν υπήρξε σκορ έως το φινάλε.

Στη βαθμολογία, ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη και βρίσκεται στην 12η θέση με τρεις βαθμούς. Στην 9η θέση με οκτώ βαθμούς ο Αστέρας.

Το ματς
Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις, χαμηλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ισορροπία. Στο 11ο λεπτό ο Τσακμάκης πήρε κεφαλιά, αλλά ήταν αρκετά άστοχος. Στο 16ο λεπτό ο Καλτσάς βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, κοντρόλαρε την μπάλα, έφτασε ο Ντε Μποκ, όμως πρόλαβε να πλασάρει και να σκοράρει. Ο βοηθός το ακύρωσε για οφσάιντ, κάτι που επιβεβαίωσε ο έλεγχος στο VAR.

Μέχρι το 30ο λεπτό ο Αστέρας ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Ατρόμητο να χτυπάει στην κόντρα. Οι Αρκάδες στο 16′ βρήκαν δίχτυα με τον Καλτσά, ωστόσο ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, με το VAR να συμφωνεί γι’ ακόμη μία φορά. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Σουρλή, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μπαρτόλο.

Ο Ατρόμητος πήρε κάπως την κατοχή στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει απειλητικός. Γι’ αυτό τον λόγο στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Κόουλμαν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιουμπιτάνα, καθώς ήταν απογοητευμένος από τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Oι Περιστεριώτες μπήκαν δυνατά λοιπόν στο δεύτερο μέρος και στο 51ο λεπτό είχαν ευκαιρία. Ο Αγκιμπού Καμαρά δοκίμασε από μακριά το πόδι του. Ο Παπαδόπουλος χρειάστηκε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει, ενώ την στιγμή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Αντζιέλσκι.

Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες. Μετά από onfield review, ο Φωτιάς άλλαξε την απόφασή του για κίτρινη κάρτα και έδωσε κόκκινη στον Κούντε για επικίνδυνο μαρκάρισμά του στον Μάντζη. Τρία λεπτά αργότερα είχε και ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά του.

Ο Αστέρας πήρε τα ηνία και στο 60ο λεπτό απείλησε με τον Ρεγκίς μέσα από την περιοχή. Οι Αρκάδες είχαν μεν την κατοχή, αλλά οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Στο 77ο λεπτό ο Καλτσάς έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Τσιντώτας μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία. Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού δεν υπήρξε η μεγάλη ευκαιρία και έτσι το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ (46′ Γιουμπιτάνα), Αγκιμπού Καμαρά (88′ Κουέν), Βαλένσια (66′ Έρλινγκμαρκ), Αντζιέλσκι (66′ Βέργος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Χουχούμης (60 Άλβαρες – 90+3′ Ζουγλής), Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής (60′ Γκρόζντανιτς), Ρέγκις, Καλτσάς (84′ Σίτο), Μάντζης (59′ Μιριτέλο)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.