Πανεπιστήμιο Πατρών: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πανεπιστήμιο Πατρών και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» επιθυμώντας να συνάψουν εκπαιδευτική, επιστημονική και ερευνητική συνεργασία υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου του 2023.

Το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησε ο Πρύτανής του, Kαθηγητής Χρήστος Ι. Μπούρας, και το Ινστιτούτο η Πρόεδρός του, κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Καθηγητής Παύλος Αβραμίδης, η Αντιπρύτανις Φοιτητικής Μέριμνας, Αναπλ. Καθηγήτρια Ελένη Ν. Αλμπάνη και η Διευθύντρια του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», κυρία Μαρία Νιωτάκη.

Το Μνημόνιο επισφραγίζει τη συνεργασία των Φορέων σε υπάρχοντα ή νέα ακαδημαϊκά προγράμματα, στην ανάπτυξη κοινών ερευνητικών δραστηριοτήτων και στη μεταφορά τεχνογνωσίας με στόχο την προώθηση της επιστημονικής έρευνας και της εκπαίδευσης αναφορικά με το κρίσιμο ζήτημα της Οδικής Ασφάλειας και της Κυκλοφοριακής Αγωγής. Επιπλέον, στο πλαίσιο της συνεργασίας, συζητήθηκε η ενημέρωση φοιτητών και ειδικότερα των φοιτητών των Σχολών προσχολικής εκπαίδευσης σχετικά με τα επιμορφωτικά προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφαλούς κινητικότητας του Ινστιτούτου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.