Δολοφονία 8χρονου στο Ζεφύρι: Φέρεται να κρυβόταν στο Αγρίνιο εμπλεκόμενο πρόσωπο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην περιοχή του Αγρινίου φέρεται να βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα ένας εκ των εμπλεκόμενων στην υπόθεση της δολοφονίας 8χρονου παιδιού στο Ζεφύρι Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εμπλεκόμενο πρόσωπο αναζήτησε καταφύγιο σε συγγενείς του, επιχειρώντας να αποφύγει την σύλληψη.

Ωστόσο, φέρεται να οδηγήθηκε στην απόφαση να παραδοθεί στην Αθήνα, έχοντας αντιληφθεί ότι η Αστυνομία βρισκόταν πολύ κοντά στα ίχνη του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τέσσερα συνολικά άτομα παραδόθηκαν σήμερα το πρωί.

Ο 8χρονος βρήκε τραγικό θάνατο από δολοφονική επίθεση ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρχε βεντέτα με αρκετά επεισόδια μεταξύ της οικογένειας του θύματος και τους δολοφόνους, που φέρονται να είναι νονοί του παιδιού.

Οι δράστες, κατέβηκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να πυροβολούν με δύο διαφορετικά όπλα την οικία του θύματος.

«Τα κρίσιμα δευτερόλεπτα ο ανήλικος έπαιζε στην αυλή και μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Οι δύο ένοπλοι επιβιβάστηκαν αμέσως στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν. Το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε με τζιπ της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου οι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή» σημειώνεται σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Το παιδί, όπως διαπιστώθηκε, έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Για τέσσερις συλλήψεις για την ανθρωποκτονία 8χρονου στο Ζεφύρι κάνουν λόγο οι αστυνομικές αρχές αναφέροντας πως στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται. Η ανακοίνωση:

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 8χρονου ημεδαπού και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 7χρονου ημεδαπού, που τελέστηκαν το απόγευμα της 14ης Οκτωβρίου 2023 σε περιοχή του Ζεφυρίου.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (17 Οκτωβρίου 2023) το πρωί, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, -4- ημεδαποί, ηλικίας 22, 30, 26 και 22 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα -4- άτομα, τα οποία αναζητούνται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι επιβαίνοντας σε τουλάχιστον τρία οχήματα προσέγγισαν οικία, όπου σε υπερυψωμένο μπαλκόνι αυτής βρίσκονταν γυναίκες και παιδιά, και χρησιμοποιώντας κυνηγετικές καραμπίνες και πιστόλια πυροβόλησαν επανειλημμένα. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε θανάσιμα ο 8χρονος, ενώ υπέστη σωματικές βλάβες ο 7χρονος.

Κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν στο οδόστρωμα -6- κάλυκες κυνηγετικού όπλου και -20- κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

agriniopress.gr

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.