Γίνε μέλος του 9ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk 9

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η πόλη αλλάζει, εσύ;

Γίνε και εσύ μέλος του μεγαλύτερου Street Art Φεστιβάλ στην Ελλάδα και ενός από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ με τοιχογραφίες στην Ευρώπη.

Το ArtWalk 9 για ακόμα μία χρονιά θα προσφέρει σύγχρονα και μοναδικά έργα τέχνης στον αστικό ιστό της Πάτρας και θα πραγματοποιηθεί από 5 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου.

Ανήσυχα πνεύματα με πολυπολιτισμική προδιάθεση που θέλουν να γνωρίσουν διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, την ομάδα του ArtWalk, να ζήσουν από κοντά την πιο ανατρεπτική διοργάνωση της πόλης, καθώς και να συμμετέχουν στις ανοιχτές συζητήσεις για την τέχνη στο δημόσιο χώρο, δεν έχουν παρά να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ μέχρι τις 20 Μαΐου.

Για πρώτη φορά φέτος, κάθε εθελοντής και εθελόντρια θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα εργαστήρια και τις διαλέξεις που διοργανώνει η Art in Progress πριν από την έναρξη του ArtWalk.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο τα μέλη του ArtWalk θα μυηθούν στα μυστικά των τοιχογραφιών της πόλης, θα εξοικειωθούν με την τέχνη στο δημόσιο χώρο, την ιστορία της τοιχογραφίας και το όραμά μας για μία σύγχρονη πόλη. Θα πάρουν μέρος σε εργαστήρια χειροποίητου κοσμήματος, αναλογικού κολάζ και τεχνικών Art Therapy. Θα συμμετέχουν σε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού και σε διαδρομές photowalk στην πόλη.

Σας περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας,

επικοινωνήστε μαζί μας

μέσω email στο patrartinprogress@gmail.com ή

μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk festival).

Σύνδεσμος που οδηγεί στο Ανοιχτό Κάλεσμα Εθελοντών: https://forms.gle/YZ5M7NyobHEuLQ9B9

Περισσότερες πληροφορίες για την Art in Progress και το έργο μας θα βρείτε εδώ: https://linktr.ee/artinprogress.patras

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.