«Πόλεμος» στην Πλεύση Ελευθερίας: Ο Χουρδάκης δεν δίνει την έδρα που ζητά η Κωνσταντοπούλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αρνείται να παραδώσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Μ. Χουρδάκης ο οποίος νωρίτερα διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

Κι ενώ στο κείμενο της επιστολής της στον Πρόεδρο της Βουλής η κα Κωνσταντοπούλου υποστήριζε σαφώς ότι υπάρχει συμφωνία να παραδώσει την έδρα του ο κ. Χουρδάκης, με ανάρτησή του πριν από λίγο ο βουλευτής Α’ θεσσαλονίκης τονίζει ότι θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα. Μάλιστα ο κ. Χουρδάκης απαντά και στον υπαινιγμό της κ. Κωνσταντοπούλου περί ανεπαρκούς  κοινοβουλευτικής παρουσίας τονίζοντας ότι έχει ανταποκριθεί πλήρως στην εντολή των ψηφοφόρων της Πλεύσης Ελευθερίας και πως η δραστηριότητά του είναι προσβάσιμη σε όλους.

Ολοκληρη η ανάρτησή του:

 

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ανακοίνωσε μεσω μιας πρωτότυπης ως προς το περιεχόμενο επιστολής προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Τασούλα ότι θέτει εκτός Κ.Ο τον κ. Χουρδάκη γνωστοποιώντας ωστόσο παράλληλα ότι αυτό γίνεται εως ότου εντός της εβδομάδας ο κ. Χουρδάκης παραδώσει την έδρα του όπως ήδη του έχει ζητηθεί και έχει συμφωνήσει.

Στο κείμενο της επιστολής της η κα Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι οι λόγοι αφορούν «την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας στο πολύ βαρύ έργο που αυτή έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χουρδάκης στις εκλογές του Μαΐου οι οποίες διεξήχθησαν με σταυρό ήταν τελευταίος σε σταυρούς στην Α’ Θεσσαλονίκης για την Πλεύση Ελευθερίας, ωστόσο στις εκλογές του Ιουλίου με απόφαση της κ. Κωνσταντοπούλου είχε μπει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου και εξελέγη.

πηγή real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.