Θρίλερ με τον θάνατο δύο μοντέλων στο Λος Άντζελες: Οι φόβοι για serial killer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θρίλερ στις ΗΠΑ. Δύο μοντέλα βρέθηκαν νεκρά στα πολυτελή διαμερίσματά τους στο κέντρο του Λος Άντζελες με διαφορά μόλις δύο ημερών. Μάλιστα τα σπίτια τους απέχουν λιγότερο από ένα 1,5 χιλιόμετρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων φοβάται ότι υπάρχει ένας δολοφόνος που κυκλοφορεί ελεύθερος. Και οι δύο υποθέσεις παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρχές.

Η Nichole “Nikki” Coats, 32 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Grand Avenue, όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση από συγγενείς της που δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν στις 10 Σεπτεμβρίου, ανέφεραν οι LA Times.

Ο θάνατος της Coats δεν διερευνάται ως ανθρωποκτονία, σημειώνει η ιστοσελίδα που επικαλείται την αστυνομία και το Τμήμα Ιατροδικαστικής του Λος Άντζελες. Αλλά η οικογένειά της είπε στο KTLA ότι το κρεβάτι της βρέθηκε μέσα στα αίματα.

«Αυτό είναι παράλογο και θέλω κάποιες απαντήσεις, γιατί η κόρη μου έφυγε από τη ζωή», είπε η ” Sharon Coats, μητέρα της Nikki. «Και δεν είναι δίκαιο. Θέλω όλοι να μάθουν ποιος της το έκανε αυτό. Δεν θα έπρεπε να πεθάνει».

Δύο ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, η Maleesa Mooney, 31 ετών, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Bunker Hill στην οδό South Figueroa, ανέφερε το Fox LA. Ο θάνατός της διερευνάται ως ανθρωποκτονία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Δεν είναι σαφές εάν οι δύο θάνατοι συνδέονται.

Η Mooney, που εργάζεται ως μεσίτρια, σταμάτησε να απαντά σε γραπτά μηνύματα και κλήσεις, με την αγωνία της οικογένειά της να χτυπά «κόκκινο».

«Όταν πέρασε μια εβδομάδα, ξέραμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε ο εξάδελφός της Bailey Babb στο KTLA. «Τα μηνύματά της δεν παραδίδονταν και ξέραμε ότι κάτι συνέβαινε επειδή όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη Maleesa».

Συνδέονται οι θάνατοι των δύο μοντέλων στο Λος Άντζελες; Τι λένε οι οικογένειές τους

Η αδερφή της Jourdin Pauline περιέγραψε το μοντέλο ως ένα ευγενικό, στοργικό άτομο και είπε ότι δεν είχε ιδέα για το ποιος θα ήθελε να την σκοτώσει.

«Η Maleesa ήταν πάντα ειρηνοποιός στην οικογένειά μας, ήταν πάντα η ραχοκοκαλιά και φρόντιζε να μαζευόμαστε όλοι μαζί», δήλωσε η Pauline .

Η αιτία του θανάτου της Mooney παραμένει άγνωστη εν αναμονή της νεκροψίας, σύμφωνα με το LAPD, το οποίο ζητά τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό ενός πιθανού υπόπτου. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια της Coats έχει εκφράσει την απογοήτευσή της για την έλλειψη πληροφοριών από τους ερευνητές.
Την τελευταία φορά που κάποιος άκουσε νέα της Coats ήταν όταν είπε σε φίλους της ότι θα έβγαινε ραντεβού στις 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.Όταν δεν ανταποκρίθηκε στις κλήσεις και τα μηνύματα τους, η οικογένειά της πήγε στο διαμέρισμά της στις 10 Σεπτεμβρίου και εντόπισε το άψυχο σώμα της.«Δεν μπορούσα να την αναγνωρίσω», είπε η θεία της May Stevens στο KTLA. «Πιστεύω ότι ήταν δολοφονία. Το ένα της πόδι ήταν σηκωμένο στον αέρα. Δεν ήταν σαν να ξάπλωσε στο κρεβάτι της και να πέθανε ».Η Sharon είπε ότι η κόρη της δεν είχε εχθρούς και πιστεύει ότι δολοφονήθηκε. «Δεν ξέρω με ποιον βγήκε έξω ή τι συνέβη εκεί», είπε η μητέρα της. «Δεν έχω ιδέα, αλλά θα μάθω. Αν βρίσκεστε εκεί έξω, θα σας πιάσουν. Μπλέξατε με το λάθος άτομο».

Η εξαδέλφη της Coats, Sheniya Mason είπε στο ABC 7: «Είμαι ακόμα σε σοκ… Έχω άρνηση, δεν πιστεύω ότι δεν είναι εδώ». Όπως είπε, ο θάνατός της «απλώς δεν κολλάει. Ήταν περίεργα τοποθετημένη στο κρεβάτι. Ήταν σχεδόν αγνώριστη… σαν να την είχαν χτυπήσει. «Έπρεπε να την αναγνωρίσουν από τα τατουάζ της», είπε η Mason που αναρωτήθηκε αν υπάρχει σχέση μεταξύ των δύο θανάτων.

«Θέλουμε απλώς να μάθουμε τι συνέβη… Απλώς δεν φαίνεται κανονικό… Υπάρχει συσχέτιση μεταξύ αυτών των θανάτων των δύο γυναικών;» είπε στον σταθμό. «Ήταν και οι δύο σχεδόν στην ίδια περιοχή… πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν είναι κάτι άλλο γιατί απλά δεν φαίνεται κανονικό», πρόσθεσε.

Η οικογένεια εκφράζει επίσης την ανησυχία της ότι ένας κατά συρροή δολοφόνος μπορεί να επιτεθεί σε άλλη γυναίκα. «Νιώθω ότι υπάρχει ένα αρπακτικό το οποίο είναι ελεύθερο», είπε η θεία της May Stevens στο KTLA.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.