«Μπράβο στο Στέφανο Τζουμάκα!!!»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, πρ. πρόεδρος των εργαζομένων στο ΙΚΑ Γιώργος Κυριακόπουλος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τον Στ. Τζουμάκα,, που διεκδικεί την προεδρία του κόμματος και χθες κατήλθε στην Πάτρα:

Πήγα σήμερα γιατί έπρεπε, στην συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Πάτρα Στέφανο Τζουμάκα.
Γνωρίζοντας ότι ο Στέφανος Τζουμάκας ξεκινάει από την πιο δυσκολη θέση αυτή την διεκδίκηση, ήθελα όμως να τον ακούσω κ δεν μετάνιωσα.
Δυο λόγια με απόλυτη Ειλικρίνεια:
Η καλύτερη πολιτική ανάλυση από όσους υποψηφίους έχω παρεβρεθεί κ ακούσει, για τα όσα έχουν φέρει στον ΣΥΡΙΖΑ στην σημερινή δεινή του θέση.
Αναλύθηκαν καταπληκτικά, εμπεριστατωμένα, πολιτικά τα λάθη κ πολλές από τις αιτίες της ήττας το 2019 κ το 2023.
Οι οργανωτικές αδυναμίες η υπερπληθωρα κεντρικών οργάνων, η πολυφωνία κ οι τάσεις που υπηρετούν την δική τους πολιτική πλατφόρμα αδιαφορώντας κ μη κατανοώντας το περιβάλλον κ τους πολιτικούς στόχους την εποχής.
Έκανε τέλος λόγο για “φαινόμενα παρακμής και εκφυλισμού στο δημόσιο βίο ” και υπογράμμισε τα σημεία στα οποία στηρίζεται η υποψηφιότητα του. “Επιστροφή στην πολιτική, συνταγματικά. Σε κάθε χώρα πρέπει να κυβερνάει η κυβέρνηση, που απευθύνεται στο κοινοβούλιο. Δεν μπορούν να κυβερνάνε οι καναλάρχες, οι εφοπλιστές και οι ιδιόκτητες ομάδων”
Μπράβο στονΣτέφανο Τζουμάκα!!!
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.