Άιντραχτ – Αμπερντίν 2-1: Δύσκολη νίκη στη Φρανκφούρτη στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Άιντραχτ επικράτησε με 2-1 της Αμπερντίν στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Europa Conference League και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον ΠΑΟΚ που θριάμβευσε στο Ελσίνκι.

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, που κέρδισαν πέναλτι στο 11′ και εκτέλεσε εύστοχα ο Ομάρ Μαρμούς. Οι Σκοτσέζοι έδειξαν το μέταλλό τους όμως και ισοφάρισαν στο 22′ με το πρώτο γκολ του Ντάντε Πόλβαρα για τον σύλλογο σε μία αντεπίθεση.

Η μπάλα βρισκόταν διαρκώς στα πόδια των Γερμανών και μάλιστα στο 1ο μέρος το ποσοστό έφτασε στο 85%. Η εικόνα δεν άλλαξε στο 2ο μέρος, όμως οι καλές στιγμές στον αγώνα ήτνα λιγοστές. Σε μία εξ αυτών, ο Ρόμπιν Κοχ κατάφερε να βρει το νικητήριο γκολ και να δώσει το “τρίποντο” στην ομάδα του Ντίνο Τόπμελερ.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Σμόλτσιτς, Κοχ, Πάτσο, Ντινά Εμπίμπ, Ρόντε (39′ Λάρσον), Σκιρί, Ενκουνκού (68′ Κνάουφ), Άαρονσον (46′ Ενγκανκάμ), Μαρμούς (83′ Μπούτα), Γκέτσε (46′ Σαϊμπί)
ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ: Ρος, Ντέβλιν, Γκάρτενμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, Μακένζι, Πολβάρα (71′ Χέιζ), Σάινι (71′ Ντάνκαν), Κλάρκσον (71′ Μπάρον), Μακγκράθ (77′ Σόκλερ), Μιόβσκι (56′ Ντουκ)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.