Πανεπιστήμιο Πατρών: Έφτασαν 4.249 πρωτοετείς φοιτητές!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφτασαν 4.249 πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Πρύτανης, Καθηγητής Χρήστος Μπούρας τους καλωσόρισε!

Η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ο κ. Μπούρας καλωσορίζοντας τους νέους φοιτητές ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ως Πρύτανης αυτού του Πανεπιστημίου σας υπόσχομαι ότι, έχοντας ορκιστεί να υπηρετήσουμε τη γνώση και την έρευνα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να εφοδιαστείτε με όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσετε επιτυχώς μια ανταγωνιστική κοινωνία. Αντιμετωπίστε δυναμικά τις δυσκολίες της εποχής μας ως σύγχρονες προκλήσεις της καθημερινότητας, με εγρήγορση απέναντι στα κοινά μας προβλήματα αλλά και με σεβασμό στις αξίες του Ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας. Σας εύχομαι ένα θαυμάσιο ταξίδι όχι μόνον στον κόσμο της Εκπαίδευσης, της Παιδείας, της Γνώσης, αλλά και του Πολιτισμού».

Tο Πανεπιστήμιο έχει προγραμματίσει ήδη Φεστιβάλ Υποδοχής των Πρωτοετών Φοιτητών-τριών Welcome to up στις 18-19-20-21-22 Οκτωβρίου με σειρά εκδηλώσεων, από μεγάλα μουσικά events και εκθέσεις, μέχρι συνέδρια και άλλες ποικίλες δράσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.