Κώστας Σβόλης: Συνάντηση με το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” αναφέρεται:

Την έλλειψη επικοινωνίας, με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής, κατήγγειλε το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Ταξί Πατρών και Περιχώρων «Ο Αγιος Χριστόφορος» στη συνάντηση που είχαμε τη Δευτέρα 25/9/2023.

Και οι δυο πλευρές συμφωνήσαμε στο ότι η νέα Δημοτική Αρχή επιβάλλεται να πάρει δραστικά μέτρα για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της Πάτρας, με την επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας να κρίνεται αναγκαία για τον καλύτερο έλεγχο της παραβατικότητας των οδηγών.

Η συζήτηση πήγε και στην αναγκαιότητα δημιουργίας φυλασσόμενων χώρων στάθμευσης, στον ποδηλατόδρομο που δημιουργήθηκε εντελώς πρόχειρα και χωρίς καμία απολύτως πρόβλεψη για τους οδηγούς και τους πεζούς, ένας ποδηλατόδρομος, μάλιστα, που μπορούσε να δημιουργηθεί μέσα στο χώρο του Λιμανιού και ο οποίος όταν δημιουργηθεί η νέα σιδηροδρομική γραμμή, θα πρέπει να καταστραφεί ολοσχερώς για να προχωρήσει το νέο έργο. Σε μια πόλη που μετά την αποβιομηχανοποίησή της, ο τουρισμός θα έπρεπε να είναι το «Α» και το «Ω», δυστυχώς ο Δήμαρχός της τα τελευταία χρόνια το μόνο που κάνει είναι να διαχειρίζεται τη φτώχεια και τη μετριότητα.

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους φίλους μας οδηγούς ταξί και θα ακούμε τις προτάσεις τους. Δεσμευόμαστε ότι το τοπίο θα αλλάξει μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και θα δούμε την Πάτρα που όλοι θέλουμε.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.