Εμπρακτη αλληλεγγύη από την Ενωση Αστυνομικών Ηλείας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ενωση Αστυνομικών Ηλείας ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της Π.Ο.ΑΣ.Υ και απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία που επλήγησαν και δοκιμάζονται από την φονική κακοκαιρία Daniel αλλά και από το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το συνδικαλιστικό μας κίνημα στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ηλείας μετά το κάλεσμα της Π.Ο.ΑΣ.Υ ανταποκρίθηκε άμεσα και απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους συνανθρώπους μας στην Θεσσαλία που επλήγησαν και δοκιμάζονται απο την φονική κακοκαιρία Daniel αλλά και από το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας.

Η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και όποτε κριθεί αναγκαίο στέκονται αλληλέγγυοι στο πλευρό των συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους της Δ.Α Ηλείας αλλά και στους απλούς πολίτες του νομού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για συμμετοχή στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας και έμπρακτα απέδειξαν, για άλλη μια φορά, το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που τους διακατέχει. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη της μεταφορικής Πύργου και πρώην συνάδελφο μας ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο, ο οποίος αφιλοκερδώς ανέλαβε την μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές, αποδεικνύοντας έτσι το υψηλό αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης που τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο και επαγγελματία”.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.