Διαμαντής Κανελλόπουλος: Συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» ξεκινά την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη άμεσων αναγκών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης –εμφιαλωμένα νερά, συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, φακούς, φορητές μπαταρίες καθώς και χαρτικά, είδη προσωπικής φροντίδας και βρεφικά (πάνες, μωρομάντηλα)- θα γίνεται από τους εθελοντές και στελέχη μας καθημερινά στα γραφεία του συνδυασμού στην Χαλανδρίτσα.

Όλα τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διανεμηθούν πόρτα-πόρτα στους κατοίκους των πλημμυρόπληκτων περιοχών της Καρδίτσας με την συνδρομή εθελοντών και διασωστικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην πλημμυρόπληκτη ζώνη.

Η διανομή της βοήθειας θα γίνει μέσω της αποστολής του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, προς την ΑΜΚΕ «act for Karditsa “Δράση“».

«Συντασσόμαστε με συλλόγους και φορείς της ευρύτερης περιοχής για μια πρώτη ανακούφιση των πληγέντων και ιδιαίτερα των αστέγων. Καλούμε τους φίλους μας να ανταποκριθούν αυτή την ώρα της ανάγκης. Τα αντανακλαστικά μας πρέπει να άμεσα και η ευαισθησία μας δεδομένη προς τους πλημμυροπαθείς και όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους» δηλώνει ο επικεφαλής της «Νέας Συμπόρευσης» και υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Διαμαντής Κανελλόπουλος.

Για πληροφορίες στο τηλ. 6906-416183 (απογευματινές ώρες).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.