Κυρ. Μητσοτάκης: Δυνατότητα επέκτασης της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ με συμμετοχή της Ινδίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στη δυνατότητα επέκτασης της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ με την συμμετοχή και άλλων χωρών, όπως της Ινδίας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της τριμερούς συνάντησης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε το ενδιαφέρον των χωρών του υφιστάμενου σχήματος στο να αφήσουν γεωπολιτικό, καθώς και εμπορικό αποτύπωμα με την δράση τους.

”Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να εξετάσουμε πιο συστηματικά, την δυνατότητα πρόσκλησης του Ινδού πρωθυπουργού στο σχήμα μας”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ανθεκτική και επιτυχημένη την συμμαχία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ, ενώ αναφέρθηκε σε σειρά άλλων ζητημάτων όπως η Ασφάλεια, η Ενέργεια, η Πολιτική Προστασία, η Τεχνολογία, καθώς και η τεχνητή νοημοσύνη.

“Εάν θέλεις να πας γρήγορα, πήγαινε μόνος, αλλά εάν θέλεις να πας μακριά, θα πάμε μαζί. Και εμείς θα πάμε μακριά και μαζί, αλλά και γρήγορα”, κατέληξε ο κος Μητσοτάκης.

 

ΑΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.