Μαρτίνεθ: “Ήμασταν καταιγιστικοί, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο και πλέον σημαντικό βήμα για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League με το πειστικό 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για την εμφάνιση και κυρίως τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου άρεσε το πρώτο μέρος, ήμασταν καταιγιστικοί, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε ακρίβεια στις πάσες, βάλαμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα. Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου”.

Για το πόσο κοντά είναι ο Ολυμπιακός του πρώτου μέρους σε αυτό που θέλει να βλέπει από την ομάδα του: “Είμαι ευχαριστημένος με το πρώτο μέρος, δεν είναι εύκολο να το δεις σε μεγάλη διάρκεια. Σήμερα είδα την ομάδα να έχει όρεξη, να θέλει να σκοράρει πολλά γκολ. Η ομάδα ανακτούσε τη μπάλα και ήθελε να είναι καταιγιστική. Σήμερα μας έλειπαν οι λεπτομέρειες, αυτό μας στέρησε ένα μεγαλύτερο σκορ”.

Για το πόσο κοντά είναι στην πρόκριση: “Έχουμε παίξει μόνο το μισό, μένει ένας ακόμα σημαντικός αγώνας που δεν θα είναι εύκολος. Ο αντίπαλος προσπάθησε μέχρι το τελευταίο λεπτό να είναι ανταγωνιστικός και να μειώσει το σκορ και το κατάφερε. Στη Σερβία θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε βελτιωμένοι στις λεπτομέρειες”.

Για τα γκολ που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά των αγώνων του: “Είναι συνέπεια του τρόπου με τον οποίο μπαίνουμε στα παιχνίδια, είναι κάτι που θέλουμε να κάνουμε, είναι στοιχείο του παιχνιδιού που θέλουμε να έχουμε, φυσικά θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη βελτίωση”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.