Λουτσέσκου: “Δύσκολη σειρά αγώνων, να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα playoffs του Conference League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς νίκησε με 3-0 την Χάιντουκ Σπλιτ στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με δύο γκολ στο 79′ και στο 85′, απελευθερώνοντας το άγχος από τα πόδια των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα της NOVA.

Για το τι σημαίνει η πρόκριση: “Τίποτα πέρα από την πρόκριση. Δύσκολη σειρά αγώνων. Η Χάιντουκ Σπλιτ είναι μία ομάδα με πολλή ποιότητα. Το 3-0 είναι 3-0 αλλα υπάρχουν δύο δφιαφορετικοί τομείς. Το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο. Να χτίσουμε δυνατή νοοτροπία, ένα γκρουπ με μαχητές . Θέλω να αποβάλλουμε το άγχος που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό έρχεται με τα παιχνίδια και τις νίκες. Η χημεία πρέπει να βελτιωθεί, θέλουμε χρόνο”.

Για το αν προτιμάει Χαρτς ή Ρόζενμποργκ στο επόμενο γύρο: “Θέλω μόνο να ξέρω το τελικό αποτέλεσμα και να εστιάσουμε στην προετοιμασία. Μέχρι τότε είναι η επόμενη Κυριακή μπροστά μας. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού και να είναι ο δωδέκατος παίκτης”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.