Αλαβές – Σεβίλλη 4-3: Οι Ανδαλουσιάνοι έχασαν με ανατροπή τη ματσάρα και παρέμειναν χωρίς βαθμό στη La Liga

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σεβίλλη παραμένει στη La Liga χωρίς βαθμούς, καθώς ηττήθηκε και από την Αλαβές στο Μεντιθορότθα στο χορταστικό 4-3. Η ομάδα του Μεντιλιμπάρ πήρε το προβάδισμα στο σκορ κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το ματς και κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος.

Η Αλαβές ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ στο έβδομο λεπτό με τον Ριόχα, όμως οκτώ λεπτά μετά οι Ανδαλουσιάνοι ισοφάρισαν χάρη στο αυτογκόλ του Άκμπαρ. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί καθώς έκανε και το 1-2 με τον Έρικ Λαμελά, έπειτα από ασίστ του Οκάμπος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Ντουάρτε στο 44′, έπειτα από ασίστ του Ριόχα.

Στο δεύτερο μέρος ο Κίκε Γκαρσία πήρε τα ηνία και με δύο γκολ σε πέντε λεπτά (54′ – 59′) πέτυχε δύο γκολ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2. Η Σεβίλλη πίεσε για να πάρει έστω και έναν βαθμό από το ματς, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει με τον Ράφα Μιρ στο 90+9′, με τον 26χρονο Ισπανό φορ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.