Πάτρα: Ο καιρός σήμερα Δευτέρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο , στην συνέχεια αναμένεται ασθενή βροχή, ενώ το βράδυ θα έχει ξαστεριά. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 32 βαθμούς , ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 55%.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά τμήματα της χώρας, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Υψηλή θα είναι κατά τόπους η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών, ενώ στη Θράκη και σε τμήματα της Αττική θα είναι πολύ υψηλή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33-35, στην Ήπειρο από 18 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ αλλά βαθμιαία θα επικρατήσουν και εκεί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.